4 неща, които със сигурност ще се случат на фирменото парти

13.12.2016, 15:00

Фирменото парти изважда най-пияното у хората

   
 
4 неща, които със сигурност ще се случат на фирменото парти

Сезонът на фирмените партита е открит! Това е моментът, в който ще видиш скромната Ани като палава пияна тигрица, колежката Жана, която винаги си мислил, че те мрази, да ти хвърля палави погледи и Павката, който по принцип "гък" не казва, да върти кючеци на масата. Ето какво още да очакваш.

1. КОЛЕГАТА

Преди се чудеше, защо Алекс е толкова мълчаливо момче. Най-много да обели две думи, когато се засечете на принтера и това е. Сега знаеш! Алекс е пестил сили за фирменото парти! Иначе как щеше да успее да танцува цяла нощ, да отскубне микрофона на водещия, да досажда на жените и да се опитва да се сбие с мъжете – и всичко това едновременно.

2. БАНАЛНА РЕЧ

Докато всички са още леко притеснени, се появява шефът с опит да разчупи малко обстановката – 3 часова монотонна реч: "Ех, не беше лесна година!", "Ние всички сме в един кораб!", "Днес ще забравим за работата и ще се веселим!". Единственият, който е в състояние да спаси положението е Алекс, който да се качи на сцената и да отнеме микрофона, за да крещи в него.

3. НЕОЧАКВАН РОМАН

В разгара на вечерта двама колеги решават, че точно тази целувка пред всички – това ще промени живота им. На следващия ден не се гледат в очите, но цялата фирма е във възторг.

4. ИЗПОВЕД

Малко по-късно вечерта Алекс вече е толкова къркан, че няма търпение да ти разкаже – когато бил малък убил кучето на село, за да види дали има душа...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ