4 вида дразнеща тоалетна хартия

18.05.2016, 19:03

С тези неща шега не бива

   
 
4 вида дразнеща тоалетна хартия

Колкото и да сте изискани, стилни, аристократи или аскети, всички вие ходите до тоалетната. Това е положението - има различни социални слоеве, различни съдби и житейски пътеки, но ходенето до тоалетна е едно и също, ако ще да сте принц или просяк. Затова и темата за тоалетната хартия е толкова важна. Ако се замислим по дълбоко дори, бихме могли да кажем, че именно тя ни свързва и то по много специален, интимен начин.

Всички сте имали неприятни случки с тоалетната хартия. Сега няма да говорим гнусотии, защото дори ние си имаме някакви граници, но ще разровим една не по-малко миризлива тема - видовете тоалетна хартия. И по-точно тези, които ни изнервят и дразнят. Сядайте удобно на белия трон и четете:

1. Прозрачна еднопластова

1710329

Не, тази тоалетна хартия не е във вашия дом, а на място, на което най-малко очаквате - в бара, в дома на ваш приятел... Някой е решил да пести от най-ценното и е взел хартия на промоция. Тя е по-тънка от косата на Слави Трифонов и виждате ръката си през нея. Докато седите и се чудите колко пъти трябва да сгънете това жалко подобие на тоалетна хартия, за да успеете изобщо да избършете каквото и да било, си обещавате, че вече винаги ще си носите по едно пакетче носни кърпички, които ви изглеждат като листове кадастрон, сравнение с подигравката в ръцете ви.

2. Цялата в картинки

1710333

Много марки тоалетни хартии залагат на шареното - кучешки лапички, палмички, ягодки и ябълки, вълни и рапанчета, плодове, личица, надписи, сърчица, слънца, цифрички, буквички... не разбираме стремежа да нарисуваш продукт, който буквално ще се омаже в... сещате се. А и кой иска да допира кучешки лапички или усмихнати личица до една от най-нежните си зони?

3. Луксозна

1710332

Комфорт и лукс са различни неща. Но луксозната тоалетна хартия е направо друга планета. Тя е дебела, с принтове на долари или със златни нишки и ако някога изобщо ви се наложи да използвате такава, ще се окаже, че положението ви е супер сериозно и ще изхабите цялата ролка. Срам, срам...

4. Рециклирана

1710331

Тя е кафява, мирише неприятно и по нея личат парченца от рециклираните продукти, които са използвани за изработката ѝ. Освен това е груба и причинява болезнена неприятност. Да, всички искаме да опазим планетата си, но е добре да запазим и цялостта на задните си части!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ