20 от най-абсурдните застрахователни искове за 2014

18.03.2015, 09:33

И си стрелям, господин съдия, и си пея Soma Mоu

   
 
20 от най-абсурдните застрахователни искове за 2014

Съществуват наистина абсурдни обяснения, когато стане въпрос за изплащане на застраховки. В края на всяка година застрахователни компании от цял свят публикуват списък с най-откачените и нелепи застрахователни искове, които са получили. Никога няма да разберем дали всички са автентични, но това не пречи да се посмеем заедно с 20 от най-абсурдните обяснения на инциденти за 2014г.

1. Всичко започна, когато направиха това разклонение на пътя в квартала ми. Изведнъж се озовах в насрещното движение и въпреки че усилено се опитвах да избегна идващите насреща коли, не успях. Два пъти.

2. Грубият пешеходец се блъсна в мен и се озова под колата ми.

1482647

3. Исках да покажа на децата си как да се гмуркат, но не прецених добре дълбочината на гумения басейн. После главата ми се удари в дъното.

4. Не знаех, че ограничението на скоростта важи и след полунощ.

5. Докато излизах от банята, се подхлъзнах и паднах върху левия си тестис.

6. Казах на полицаите, че не съм пострадал, но когато махнах шапката си, открих, че имам фрактура на черепа.

7. Карах по улицата, когато тротоарът застана на пътя ми.

8. Получих нараняването напълно неочаквано, докато обяснявах нещо на жена си.

9. Без да искам влязох в чужд двор и се блъснах в дърво. По принцип нямам навика да се оглеждам за дървета, защото в нашия двор нямаме.

1482651

10. Когато влязох в колата, забелязах, че всички прозорци са счупени. Предполагам, че са били направени от някакъв евтин материал.

11. Без никакво предупреждение, котката ми се изпика върху компютъра. Резултатът се разнесе чрез вентилационните отвори до дънната платка и унищожи целия компютър.

12. Инцидентът е по моя вина – просто помахах на човека, когото блъснах миналата седмица.

13. Разместих рамото си, докато яздих прасе. (Клиентът е 60-годишна дама)

14. Докато играех боулинг, малкият ми пръст заседна в топката и остана там.

15. Няколко души гледаха, но нямаше свидетели.

16. Явно крадецът е разбирал от хубава музика, защото е взел всичките ми дискове на Metallica, а всички неща на жена ми бяха непокътнати. За жалост.

17. Докато косих тревата в градината, косачката случайно удари един охлюв. Парчетата от черупката му се разхвърчаха и едно от тях влезе в окото ми. Стреснат, хвърлих косачката, тя удари един малък камък, който излетя и счупи прозореца на колата ми.

18. Мислех си, че скиорът ми маха и ми вика, защото ме познава. В следващия миг връхлетя върху мен и се озовахме на земята.

1482652

19. Синината на окото ми е от филия хляб, с която един приятел ме замери.

20. Пожарът в кухнята стана заради електрическия котлон, с който децата си играеха, докато бяха сами вкъщи. Просто са го оставили без надзор.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ