12 проблема, които само мъжете познават

03.05.2016, 16:30

Да покажем малко мъжка солидарност

   
 
12 проблема, които само мъжете познават

Взаимоотношенията ни с жените отдавна са модернизирани или поне ни се иска да е така. И все пак в ежедневието ни има множество чисто мъжки проблеми, които жените няма как да изпитат или поне не в степента, в която се случват на мъжката част от земното кълбо. Нека видим 12 от тях:

1. Бръснене на топките с хирургическа прецизност

1698678

Космите по топките са много гнусна работа и когато дойде времето да ги обръснем, животът ни минава на лента, а ръцете ни треперят повече от обичайното. Опасно е, разбира се.

2. Секси мацката в сайта за запознанства всъщност е мъж

1698681

Това е голям мъжки проблем и страх, защото... често е истина. Много е тежко да си чатиш по цели нощи със страхотно маце, което на всичкото отгоре не е и куха лейка, а след известно време да се окаже, че си си писал със същия нещастник като теб.

3. Харесваме ли деца?

Мъжете винаги ги е страх да станат бащи, не само защото около тях ще има малки дразнещи същества, които пищят, реват и чупят разни неща, а и защото ще трябва да имат още по-големи отговорности. Едновременно с това обаче знаем, че искаме да имаме деца, за да се гордеем с тях. Страшно трудна дилема.

4. Когато пенисът докосне тоалетната чиния

1698677

Да, гнус ни е и ни е страх да не се заразим от нещо. По принцип рядко се случва пенисът ни да докосне тоалетната чиния, но когато стане, ни обзема панически страх и бързо го измиваме.

5. Страх ни е да си поръчаме коктейл

1698675

Защото или ще ни помислят за хомо, или за някакви извратеняци. А всъщност знаем, че онова синьо-шарено питие е супер вкусно, но въпреки това си поръчваме мъжкарско чисто уиски, възспирайки се да не се разплачем.

6. Уиски пенис

1698687

Това е казус, който всички мъже, консумиращи алкохол, познават. Точно когато сме най-чаровни и смели (пияни имаме предвид), пенисите ни се държат отвратително и не желаят да докажат, че сме истински мъже. Унизително е. Уви, свиква се.

7. Опитваме се да разбираме жените

1698679

Което е крайно излишно, защото е невъзможно. И след като години наред си блъскаме главите (да, и двете), мъчейки се да надникнем в женския мозък, най-накрая ни омръзва, започваме просто да кимаме, да се усмихваме и да се наливаме с бира.

8. Излагация при автомонтьора

Трудно се описва унизителната ситуация, в която ни се налага да отидем при онзи огромен, окосмен, напращял алфа-мъжкар, омазан в масло и тестостерон, за да му кажем, че нещо под капака трака. После той отваря предния капак и вижда, че не сме затворили добре капачката, когато миналия път сме сменяли маслото. Поглежда ни максимално осъдително, а нашата мъжка чест е отпрашила с 300 за топлите страни.

9. Страхуваме се от старостта

1698688

Но вътрешно в себе си знаем, че най-вероятно ще сме самотни зли старчета, които мразят всички и всичко освен бирата.

10. Преждевременно еякулиране и опъване на палатката на публично място

1698689

Може би на всеки мъж му се е случвало да свърши по никое време. Но има ли нещо по-страшно от това да носиш тесни панталони и да усетиш как вулканът се съживява...?

11. Тройната струя

Влизате в тоалетната с идеята да се изпикаете като хората, НО съдбата ви е отредила тройна изненада. Три струи, паника и опикан под. Това явление се случва обикновено след секс, но тъй като мъжете мастурбират почти ежедневно, тройната изненада ни спохожда честичко.

12. Повечето мъже в порното са с огромни членове

1698690

НЕ Е ЧЕСТНО!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ