12 признака, че около вас витае дух (Част 2)

27.02.2018, 16:00

Доста неприятно!

   
 
12 признака, че около вас витае дух (Част 2)

Дори и да сме скептично настроени към темата за призраците, от мисълта за тях направо ни побиват тръпки. Има нещо много ужасяващо в това да знаеш, че около теб има някакво свръхестествено присъствие.

Ето как да разберете дали и вас често ви посещава дух...

Необясними миризми

Понякога ви замирисва на нещо, но няма адекватна причина, която да обясни от къде идва ароматът. Смята се, че ако има призрак вие ще усетите неприятна миризма. Но в случай, че духът е добронамерен, ароматът ще е приятен.

Плач/шепот/гласове

2035286

Мекият говор или шепот, които се опитват да ви извикат по име или да ви кажат нещо, са доста очевидни признаци, че около вас има странно присъствие. През повечето време тези гласове идват от определена област или от определено време.

Животните ви се държат странно

Животните имат шесто чувство за необичайни неща, които човешкото око не вижда. Понякога котката или кучето ви може да издава странен звук или да гледа втренчено в определена област. Обикновено това се случва, когато забелязват нещо странно като например, неканен гост. Те са много чувствителни към паранормалното присъствие и показват наличието му като се държат особено.

2035289

Странни явления

Виждате нещо, което преминава и изчезва за секунди. Често е мъгляво и прозрачно и не можете да установите какво точно е. А какво си мислите, че е?

Настръхвате

2035285

Вашето тяло настръхва поради две причини. Първо, внезапното понижаване на температурата кара тялото ви да реагира по начин, който ще му помогне да се приспособи към обкръжението ви и на второ място, косата ви също се изправя като реакция към определена заплаха. Това е начинът на тялото да ви предпази от опасността, която може да е около вас. Смята се, че когато усетим духовно присъствие, нашето тяло го идентифицира като обект, който може да ни навреди и затова настръхва.

Време

Ако в определен момент се е случило някакво трагични събитие като смърт, има доста голяма вероятност да се случат необичайни събития по това време. Часовникът може да спре или да чуете различни шумове. Смята се, че духовете са свързани с определени часове (часът, в който са починали например). Затова обърнете внимание, ако забележите, че нещо необичайно се случва в определени моменти.

2035287

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ