12 неща, които всеки мъж прави с пениса си

25.02.2016, 13:30

Защото ни е кеф!

   
 
12 неща, които всеки мъж прави с пениса си

Жените никога няма да разберат какво е да имаш член. Е, с изключение на тези, които решават да си сменят пола, но пак не е същото. Да си горд притежател на пенис е едновременно велико и ужасяващо преживяване. Хубавото е, че пенисите са много чувствителни и усещането да ти става е невероятно. Лошото е, че са много болезнени и често страдаме заради тях. При всяко положение много си играем с тях. Такава ни е природата, а и така и така си ги носим навсякъде с нас, трябва да се научим как да се забавляваме заедно, нали?

Е, както вече ви стана ясно, предстои ви да разберете, да си припомните или просто да си сверите - 12 неща, които всеки мъж прави с пениса си.

1. Разтегляме го

Пенисът в покой е гъвкав като дъвка. И понякога, когато ни е скучно вечер, може да решим да видим колко пък ни се разтяга. Просто ей така.

2. Завираме си го между краката

1655681

Да, понякога си го завираме между краката, за да се видим как бихме изглеждали, ако... абе, няма значение.

3. Усукваме си го

Представете си какво правят жените, когато си играят с косата. Един отегчен мъж би направил същото с мекия си пенис. А после би стигнал до освобождаване.

4. Бутаме го навътре

Получава се по-лесно, когато не сме се обезкосмили. Просто го натискаме с палче и той сякаш се скрива. Все едно никога не го е имало. Само топките не можем да скрием. И слава богу.

5. Пъхаме си го в крачола

1655684

Ако един мъж се е възбудил, но изведнъж се окаже, че трябва да изрецитира стихотворение или да посрещне някоя принцеса, той си прибира пениса в единия крачол, молейки се да не се изложи твърде много.

6. Движим го без ръце

Или казано по друг начин - прави баунс. Всеки мъж рано или късно открива, че може да движи пениса си, без изобщо да го докосва с ръце.

7. Размятаме го

Понякога на шега... добре де, най-вече на шега правим това, за да разсмеем нашата смела половинка или защото ни предстои да правим секс и само от тази мисъл вече сме го надървили.

8. Пляскаме го

Да, понякога го правим, когато мастурбираме, защото можем да преценим силата си и пак ни е кеф.

9. Правим го на хот-дог

Много е лесно. Просто го поставяте между двата си тестиса. Хоп! Готово!

10. Мерим го

Откакто за всички жени размерът се оказа от основно значение, всички мъже започнахме да си го мерим. В това няма особен смисъл, защото така или иначе никога не казваме точните си сантиметри.

11. Снимаме се с него

1655687

Както жените са склонни да си нащракат 30 селфита, за да изберат едно и да го изпратят, и ние, мъжете, можем да се снимаме с нашия пенис 20 пъти, за да изберем най-яката снимка и да я пратим на някоя невинна жертва. Обикновено се снимаме от долна гледна точка, за да може членът ни да прилича на внушителна кула.

12. Пазим ги в шепички

Често, макар и да изглежда, че сме седнали на дивана и се чешем по топките, всъщност нежно ги обгръщаме с длани, за да ги защитим. От какво ли? Не знаем. Само знаем, че е приятно и ни носи чувство за сигурност.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ