12 неща, за които спира да ви пука след навършване на 30 години

19.01.2015, 09:33

Хоп! И вече ви е все тая

   
 
12 неща, за които спира да ви пука след навършване на 30 години

Не можем да обясним защо, но много хора се притесняват, че стават на 30 години. Едва ли не между 20 и 30 е истинският живот, а после всичко тръгва рязко надолу. На всички, които смятат така, искаме да заявим само едно - това са пълни глупости! Проблемът е, че докато сме млади и зелени, в живота и разбиранията ни витаят разни неща, които постепенно започват да губят значение до момента, в който не навършим 30 и рЕзко спре да ни пука. Много е приятно да знаеш, че в главата ти няма простотии, които по някакъв начин да те ограничават.

Предлагаме ви да видите един скромен списък от 12 неща, които няма да ви интересуват, когато прехвърлите 30-така.

1. Модата

Обличате се така, както ви харесва и както си искате и изобщо не ви интересува какво е модерно сега. Нямаме предвид, че ще сте демоде, а че просто ще се водите от личната си мода, а не от трендовете по магазините.

2. Правенето на нещо, което не искате

Когато сме по-млади, се чувстваме едва ли не задължени да ходим по най-нашумелите места, купони и дестинации. Когато минете една определена възраст обаче, ще спрете да се водите по това кое е "готино" и повече ще се интересувате дали е хубава бирата, дразни ли ви персоналът и т.н. Ако нещо не ви кефи, просто няма да го правите и това е.

3. Запълването на уикенда с партита

1462067

Вече не се чувствате едва ли не длъжни да излизате всеки петък и събота вечер, наливайки се с енергийни напитки, за да издържите. Разбира се, излизате насам-натам, но не задължително и не абсолютно всеки път. А и с годините (не се шегуваме) възстановяването от тежко препиване става все по-бавно.

4. Модерната музика

Не всичко ново е кофти, но вече няма да сте склонни да слушате нещо, само защото е вървежно в момента.

5. Драмите на околните

"Пич, какво да правя с Катя? Един ден ми пише, един ден не!". Вашият отговор? "Не ми дреме." Да, наистина спира да ви пука за хорските драми, които сами си създават вашите околни. Вярвайте ни, чувството да не ти пука е страхотно!

6. Front of Stage

1462068

Помните ли как на всички концерти искахте да сте най-отпред на оградите, за да гледате максимално отблизо групите, а после се прибирахте посинени, наплюти и потни като свине? Да, звучи ужасно и Е ужасно, но ще го разберете като прехвърлите 30.

7. Рождени дни

Нямате списък с желания за подаръци, защото сте се научили сами да си купувате нещата, от които се нуждаете. И вместо да съберете 100 говеда, от които познавате 10, за да направите смазващ купон у вас, вече сте по-щастливи да поканите познатите десетима, да хапнете заедно, да се посмеете и всичко да е наред.

8. Шумните клубове

1462066

Да, уви, след 30-те ви години все по-рядко ще ви се иска да ходите на клубове, в които музиката дъни и не можете да си кажете пет приказки с никого. Не, музиката не се е усилила, вие просто нямате нужда от нея по този начин.

9. Претъпканите места

Плаж, клуб, улица - претъпкана ли е, вашата първа мисъл е да избиете всички. Единственото нещо, което ви е в главата, е къде е най-близкият магазин със студена бира или най-добре кръчма, където да се отделите от тълпата и да я гледате презрително отстрани.

10. Мнението на по-младите

Не, че вие знаете всичко на света, но когато чуете някой 20-годишен пикльо да обяснява смисъла на живота, се мъчите да не сте груби, но ви идва хубаво да го наритате.

11. Срещите

Вече усещате дали с един човек ще се получи или не. И съответно не сте склонни да впечатлявате някакви жени, с които е ясно, че няма нищо да изкярите. Научавате се да не губите както своето, така и времето на другите хора.

12. Ходене на кино в премиерна седмица

Дотолкова се дразните някой като говори и се замерва с пуканки в киносалона, че предпочитате да пропуснете премиерната седмица, в която всеки се бута да гледа филма. Толкова е хубаво да е тихо и културно в киното!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ