10 привидно нормални знаменитости с откачени убеждения

04.06.2018, 17:00

Чак ще те накарат да се почувстваш умен

   
 
10 привидно нормални знаменитости с откачени убеждения

1. Мегън Фокс вярва във всичко: Голямата стъпка, извънземните, леприконите, призраците. 20лв, че ще каже, че и костенурките нинджи са реалност!

Image result for megan fox crazy gif

 

2. Ръсел Кроу не само вярва в извънземни, той дори ги е хванал на видеоклип. Случката станала, докато се опитвал да заснеме някакви си прилепи (ъхъ, окей) извън офиса си в Сидни, Австралия. Клипчето трябва да се разнася някъде из YouTube, качено от самия актьор.

Image result for Russell Crowe crazy gif

 

3. Сладката и усмихната Фран Дрешър не е заснела никакви извънземни, но пък за сметка на това те са я посетили лично. Преди да бъде бавачка в известния сериал The Nanny, Дрешър е била отвлечена от извънземни, които имплантирали чип в главата й. Оказва се, че и бившият й съпруг притежавал подобен белег и съответно история. Сякаш са били "програмирани" да се срещнат. Винаги сме мислили, че комедийните звезди от 90-е са продукт на някакъв експеримент.

Image result for Fran Drescher crazy gif

 

5. Том Круз не вярва, че е отвлечен от извънземни. Той вярва, че е извънземно. Или поне това твърди т.нар. "религия", която проповядва. Сциентолозите, между които е и Том Круз, са убедени, че са преродени извънземни в телата на хора от друга планета. 

Related image

 

6. Забравете за малко тези извънземни. Ариана Гранде е била тормозена от демони. Поп звездата тръгнала с приятели да дирят демони някъде из Канзас Сити. Някъде по пътя започнало да мирише на сяра, а и в колата влязла муха. Милата се стреснала, че това е индикатор за демонично присъствие и веднага започнала да нервничи, че иска да си ходи. Чак снимала обстановката, а на снимката се проявили три различни лица. Опитала се да прати файла на мениджъра си, но той бил прекалено голям - цели 666 мега байта. Имайки пред себе си всички очевидни доказателства, певицата направила най-разумното - изтрила снимката и се извинала на демоните.

Image result for Ariana Grande crazy gif

 

7. Призракът, посетил Луси Лу, обаче бил малко по-приятен. Актрисата разказва, че веднъж правила секс с видение. Толкова било хубаво, че чак свършила. Тотално блаженство, твърди тя. След като свършил и той, секси призракът направил това, което всеки мъж би трябвало да направи - тръгнал си и така и не й се обадил. 

Related image 

 

8. Тила Текила и рапърът B.O.B. живеят на плоска планета. Да, 2018-а е и има хора, според които Земята е плоска, най-вероятно по подобие на мозъците им. Ами, разбира се, само погледнете в далечината към хоризонта - да виждате криви? А били ли сте в космоса? Не сте, много ясно. NASA ви гъбаркат, хора... гъбаркат ви!

Related image

 

9. Лейди Гага пък не иска да прави секс с никого, за да не откраднат креативните й "сокове" през... онова място. Този момент от часовете по биология и сексуално обучение май сме го изпуснали.

Image result for Lady Gaga crazy gif

 

10. Алисия Силвърстоун пък няма против да споделя соковете си. Особено докато храни детето си. Актрисата не вижда нищо лошо в това да дъвче храната на малкия си син и после да му я дава уста в уста. Всичко е точно, Алисия, дано изкарваш достатъчно, за да му плащаш терапията за вбъдеще.

Image result for Alicia Silverstone feeding son chewing food gif 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ