10 правила на мъжката дружба

18.05.2016, 13:00

ВАЖНО!

   
 
10 правила на мъжката дружба

Новата ни подборка от мъжки закони днес е посветена на добрите приятели. Четете, внимавайте и ако бъркате някъде, веднага да се поправите.

1. Вие сте стабилен гръб на вашия приятел!

В отсъствието на вашия приятел вие сте длъжни да защитавате честта му по всякакъв начин. Ако го търси началник, жена, данъчна инспекция - съчинявайте всякакви истории и бъдете винаги алиби.

2. Истинският приятел не казва "НЕ"

Трябва винаги да сте готови да помогнете на приятел. Истинският приятел няма да ви моли за нещо, което ви е невъзможно да направите. Ако го направи - това не е приятел, а роднина.

3. Гаджето на приятел не е момиче

Можете да запалите къщата на приятел, можете даже да блъснете колата на приятел, но никога не трябва да се забърквате с момичето му!

4. Никакъв бизнес с приятел

Не правете сериозен бизнес с приятел. Това не е нещо, заради което си струва да го губите.

5. В приятелството всичко е истинско 

На приятел не се подаряват фалшиви часовници и маратонки Odibos. Ако не можете да подарите нещо истинско и хубаво - по-добре не подарявайте нищо. 

1709879

6. Вие сте спасение

Ако вашият приятел ви се обади през нощта и ви каже: "Братле, помагай, в полицията съм!", това е висша форма на доверие. Той вярва, че вие наистина ще му помогнете, дори да има сериозна причина да е там. 

7. Жененият приятел не е клоун

Не се подигравайте на обвързания приятел, на комбито, което кара и джобните, които му дава жена му. Припомнете си американските комедии - накрая всички свършват така.

1709882

8. Приятелят не е семеен психолог

Това няма да го обясняваме.

9. Да взимате последните неща

Взимате последния сандвич от масата и последната цигара от кутията? Правилото е: може едното или другото, но никога и двете заедно.

10. Не казвайте на приятел как да живее

Приемайте своя приятел такъв, какъвто е. Не смейте да го променяте или да изпробвате педагогическите си умения върху него. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ