10 от най-странните жени в света

12.07.2018, 16:00

Жени с шокиращи тела, размери и състояния

   
 
10 от най-странните жени в света

Майра Хилс - най-големите естествени гърди в света

С размер на чашката 32Z, Майра направо се набута във всички книги с рекорди като жената с най-огромните естествени гърди. Днес тя преполовява 30-така и си почива в имение в Лос Анджелис от кариерата си в порноиндустрията, където е прекарала по-голямата част от своето пълнолетие. Важно е да се спомене, че бомбите на немкинята, за разлика от редица американци, са здравно осигурени. 

2076671

 

Джиоти Амдж - най-ниската жена в света

Тя е на 23 години и вярвате или не - милионер. Разбира се, пътят към славата не е бил лесен. В училище се сблъсква с тормоз от страна на съучениците си заради ръста си (64 сантиметра), което я кара да напусне учебното заведение и да търси своя път. Когато е забелязана от "Гинес" обаче, бързо се превръща в знаменитост в Индия, печелийки не след дълго и вниманието на международните медии. Джиоти също така се появява в известния американски сериал "American Horror Story" и днес тя се радва на изключително бляскав живот.

2076670

 

Аша Мандела - истинската Рапунцел

Родена в Тринидад и Тобаго, Аша живее днес в САЩ, където родителите й емигрират, докато е съвсем малка. Сега тя е на 30 години и притежава рекорда за най-дългите естествени расти. Официалната дължина по време на измерването е била 16.76400 метра. С окосление като това,Аша не може да работи нормална работа, поради което често моделира за различни продукти за грижа за коса.

2076668

 

Грейс Макданиелс - най-грозната жена в света

Хей, въпреки че виждаме основание за това, не сме й дали ние съответното прозвище. Това е името, с което се подвизава в самата книга на Гинес. Родена през 1888 г. в Айова, Грейс през целия си живот е била подигравана за външния си вид. Шокиращо обаче, дамата е била женена цели три пъти: очевидно, неуспешно. Грейс страда от рядък синдром, който причинява подобно развитие на устните, мускулите и тъканите на лицето. Няколко хирурзи от нейното време се опитали да я излекуват чрез експериментални продукти за лицето, но без успех. Заради външния си вид тя започва работа за пътуващ цирк, който й плащал цели 175 долара на седмица (което е било много за онези дни). Жената умира през 1958 г. и има своя собствена скулптура в "Мадам Тюсо".

2076674

 

Мишел Кобке - жената с най-малката талия

Жените по света биха направили всичко, за да получат перфектната фигура. Ще се подложат на операции, ще минат през диети. Но Мишел тръгва по друг път. Тя решава да носи тесен корсет всеки ден от 15-годишна възраст до ден днешен. Като резултат, днес тя държи рекорда за най-малката талия в света без пластична хирургия. Талията й е само 16 инча.

2076669

 

Ейлийн Браун - жената робот

Е, не точно робот, но 53-годишната англичанка е носител на рекорда за най-много заменени стави и крайници с изкуствени части и протези. Ейлийн е минала през дозина операции през последното десетилетие и дори след всички огромни здравно-осигурителни сметки, тя не съжалява за нищо от това. Останали са й само две естествени стави, левият й лакът и лявото бедро, които тя иска да запази, за да си припомня, че е все още човек. 

2076675

 

Карън Овърхил - най-голямото множествено разстройство на личността

Ако да излизаш с жена често ти се струва емоционално изцеждащо, трябва да почнеш да излизаш с тази девойка. През 2008 г. родителите й я водят на психиатър заради странното й поведение: тя имала тенденциите да се държи сякаш е различен човек. Шокирани, учените откриват не една, две или дори пет идентичности, те успяват да идентифицират цели 17 различни личности, живеещи в Карън. Дори успяват да ги наименуват с имена като Мери, Сюзън, Лорън и т.н, за да могат да се ориентират с кого разговорят по време на сесиите.

2076673

 

Дена Уестърфийлд - най-мусколестата жена

Дена не е трансджендър. Тя просто се е отказала да бъде женствана. Е, поне по традиционен начин. Днес Дена е на 46 години и живее в Сейнт Луис, Мисури. Като малка, тя е била тормозена заради слабия си външен вид. Под ръководството на баща си Дена започва да тренира усърдно и като резултат се превръща в професионален бодибюлдър, както и в хиропрактик, масажист и персонален треньор.

2076666

 

Микел Руфинели - жената с най-широките бедра

Микел е 45-годишна жена, която живее напълно нормален живот в Лос Анджелис със съпруга си и семейството си. Това, което излиза извън всякакви норми, са нейните бедра, чиято обиколка надвишава 2 метра. Поради тази причина тя си има специално легло и мебели, а през свободното си време се наслаждава на това да моделира със съпруга си, както и да рекламира продукти за грижа за кожата, лицето, а и не на последно място се занимава и с консултанство. 

 2076672

 

Манди Селърс - жената с най-огромните крака

Манди забелязала, че краката й растат със странна бързина и големина още, когато е била на 15-годишна възраст. В течение на няколко години, краката й тежала цели 238 паунда. Според лекарите Манди страда от синдрома на Протей и дори е трябвало да ампутират левия й крак, тъй като започнал да става животозастрашаващ за нея. Тя има специален здравноосигурителен план и медицински персонал, където и да отиде... въпреки че злощастната жена надали се разхожда много. 

2076667

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ