10 знака, че всички ви мислят за хейтър

19.08.2014, 18:10

Безспорни

   
 
10 знака, че всички ви мислят за хейтър

Думата хейтър вече е разбираема за всички, макар и често да не се използва по най-адекватен начин. Хората, които представят градивна критика, не са хейтъри. Разликата между критиката и разсъждаването над даден проблем и това просто да "нахейтиш" нещо е огромна. Ако вие самите имате някакви съмнения, че вашите познати и колеги ви мислят за хейтър, съветваме ви да продължите да четете тази статия. Следват десет безспорни знака, че всички ви мислят за гаден, долен, зъл хейтър.

1. Казват ви в очите, че сте хейтър. Очевидно, нали?

2. Всеки разговор с вас преминава в караница.

3. Не можете да подминете нечий мега тъп статус във Facebook. Имате нужда да коментирате, че е тъп.

4. Дори някой ваш приятел да е много щастлив, не ви пречи да му кажете, че рано или късно всичко ще се прецака.

5. Непрекъснато ви се налага да обяснявате на хората, че не им се карате, че не сте в лошо настроение и не сте нещастни.

6. Забавлявате се от начина, по който се държите.

7. Понякога се чувствате заобиколени от страхливци и смятате, че ако хората бяха по-честни и казваха това, което наистина мислят, а не онова, което другите искат да чуят, светът щеше да е едно по-добро или поне по-интересно място.

8. Хората все чуват какво не харесвате, но никога не разбират защо не го харесвате, което е най-важната част. И това ви кара да се чувствате неразбрани.

9. Понякога си мислите, че животът е скапан. И да, мразите всичко.

10. В края на деня все пак сте съгласни, че е по-добре човек да харесва света, в който живее, отколкото да "ака" върху него.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ