Еротика в домашни условия

Кои са майсторите на софт еротичните риалити фотографии?

Извивките на женското тяло са обект на възхищение и преклонение, и муза на изкуството още от незапомнени времена. Изображения на голи женски тела са намирани нарисувани върху сводестите тавани на множество праисторически пещери. Те са били централна тема в изкуството на всички древни цивилизации, вдъхновявали са древногръцките и римските скулптури, намирали са своето място сред шедьоврите на изобразителното изкуство на средновековните европейски майстори, откроили са се като съществени за ренесанса, барока, модернизма и постмодернизма.

Днес темата за женската голота и изкуството е по-актуална от всякога и присъства като мотив в произведенията на огромна част от съвременните артисти – били те художници, дигитални илюстратори или фотографи. Всъщност, трудно ми е да се сетя къде не присъства.

И така, днес реших да ви представя няколко арт-фотографа, чиято тема на работа се върти основно около женското тяло и представянето му посредством похватите на софт еротиката. По-специфичното за тях е, че всички те са обединени в едно сравнително ново течение – маниера на т.нар. риалити фотографии. Това горе-долу означава, че те придават на своите произведения един небрежен, неформален маниер. Снимките, които правят обикновено, представят моделите в една непринудена, неформална атмосфера, а усещането е все едно фотографиите са спонтанни, без каквато и да е подготовка, специални светлини или позиране. Това, разбира се, е просто ефект, чието постигане изисква голяма доза професионализъм и здрава работа.

Нека ви ги представя....

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ