Дисни

Свикнали сме да виждаме любимите си герои от Дисни по определен начин и честно казано ни харесват такива, каквито са. Това обаче са първообразите им, които драстично се различават от настоящата им визия. 
Приложенията за размяна на лица в снимки са доста забавни, затова експериментите са тях са ни интересни. Ето какво се получава, когато размениш лицата на персонажи от филмчета на Дисни.
Художникът от Лос Анджелис Андрю Тарусов ще промени виждането ви за анимациите на Дисни, след като видите как е представил някои от най-известните анимации все едно са режисирани от Тим Бъртън. Странни са и едновременно с това невероятни.
Анимациите на Дисни са напълно невинни, докато не попаднат в ръцете на луди и извратени умове, които ги превръщат в това. Но, майко, не искам да порасна. Съжалявам, Уенди, но такъв е животът, ще трябва да свикнеш. Диария! Не се притеснявай, ще ти...
Финландският артист Ирка Ваaтaнен е познат с успешните си опити да рисува персонажите на Disney като истински хора. Днес ще ви покажем какво е сътворил, създавайки образи на реални човеци от злодеите на Disney.
Виждали сме принцесите на Disney в какво ли не различно амплоа, така че днес искрено се изненадахме, че има ново, което не сме срещали досега. Потребителят KittRenn е създал пин-ъп вариант на популярните рисувани героини и трябва да признаем, че...
"Игра на тронове" се превърна в такава мания, че изображенията на героите от култовия сериал вече са обсебили абсолютно всичко, дори анимационните филмчета на Disney... Ето как биха изглеждали героините в сериала, ако бяха част от рисувания свят.
Ако сте запалени киномани, то вероятно обичате да "хващате" закачките, които режисьорите поставят във филмите си. Понякога те правят директни препратки към други свои филми или пък загатват за развитие на сюжета в съвсем друга поредица. Оказва се,...
Как биха изглеждали персонажите от "Игра на тронове", ако бяха създадени от Disney? Илюстраторите Фернандо Мендонча и Андерсън Махански дават отговор на този така наболял въпрос с анимационните си изделия. 
Героините от филмчетата на Дисни винаги са били сладурани. Да, но в тази галерия ще ги видите в съвсем друга, Евина светлина. Автор на изображенията е Дилън Бой, който е направил една откровено еротична серия. Героините пак са анимационни, но доста...
Дисни принцесите са претърпявали какви ли не метаморфози, но не ги бяхме виждали в облика на яко татуирани pin-up момичета. Някак инстинктивно си ги представяме изрисувани по ръцете на яки моряци.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ