Десет песни за след раздяла

Знаем, че половината песни в целия свят са свързани, подходящи или възпяващи секса. Но ако това е вярно, то останалата част от песните са свързани с раздяла, плач и "болката в сърцето". Дори и на нас като мъже понякога ни се налага (а и да си признаем е полезно) да пуснем по една горда мъжка сълза, докато психическото ни състояние се възстановява след раздяла с половинката.

Решихме да ви запознаем със списъка от десет парчета, събрани от AskMen, който е подходящ и ще ви свърши същата работа като скъпоплатен психоаналитик. Няма нищо срамно да си заредите песните в плейъра и да ги въртите цял ден, докато премахвате бившата от снимките си, и променяте статуса във Фейсбук. Тази примерна листа ще ви прекара през всички състояния – от силен гняв (и теглене на майни по адрес на бившата), до плач и съжаление за разпадналата се връзка. Надяваме се, че независимо през какво преминете, ще ви олекне на душата.

Дано да помогнем и списъкът да ви хареса. То не, че е нещо за харесване, но по-добре да си прекарате по-леко раздялата с приятелката. Препоръчваме да избягвате да се наливате, докато изпаднете в безпаметност, но знаем, че малко от вас ще ни послушат, затова прегледайте и другите ни материали, свързани със спасението от махмурлука. Препоръчваме също да сте в добра компания, която да не ви оставя да изпадате в дълбоко самосъжаление. В крайна сметка – теглете една майна на всичко, изправете гордо глава и отворете нова страница в живота си. Това е от нас, а на вас пожелаваме рядко да прибягвате до предложената листа и по-весели празници!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ