Бай Пешо от Долно Уйно, виден балкански лев, селски пияч и похотлив е*ач, пратил до Рекордите на Гинес заявление, че може да оправи 100 жени без да спира и така да подобри досегашния световен рекорд от 99. Онези от Гинес тутакси се организирали и пратили комисия, за да отрази опита за световен рекорд.

Веднага гръмнала пресата, телевизии, радия, вестници и т.н. На китния селски стадион в Долно Уйно се събрала многохилядна тълпа от цялата околия; веднага се намерили и сто кандидатки за оправяне, които обещали всеотдайно да съдействат за подобряване на рекорда. Всички медии пратили веднага журналисти, снимачни екипи и т.н. Дори CNN изпратила хора. Духови оркестри подгрявали публиката, която замезвала със скара, пиела бира, наливно винце и люта ракия. Пеели се патриотични песни и хората самоотвержено подкрепяли бай Пешо.

Нашият юнак дошъл на стадиона с лимузина, в подходящо облекло, приел аплаузите на феновете си и се приготвил. Ударил три ракии и пет бири за отскок и мерак и се насочил към очакващите го мераклийки. Сеирджиите избухнали в бурни аплодисменти. Бай Пешо запретнал ръкави и ги подкарал като на конвеир. 5-10, 15, 20 и без да показва умора продължил - 30, 40, 50, 55... Публиката възторжено запяла "Стани, стани, юнак балкански", "Не щеме ний богатства", "Край Босфора" и прочее повдигащи духа песни. Вече всички авторитетни медии предавали на живо събитието или прекъсвали новинарските си емисии с преки включвания. Бай Пешо, окрилен от подкрепата на хората, само пил два-три пъти по бира, без да прекъсва секса. Стигнал 70, 75, 80 и леко запотен подхванал последните двадесет. До 90 ги издаянил всички.

Подкрепата на феновете станала неистова и той вече бил на финалната права. Оставали му само още 10 жени до световния рекорд. Стиснал зъби нашият герой, издул вени и продължил. 91, 92, 93, 94, 95... Само дето умората вече си казала думата и нашият е*ач почти берял душа. Със сетни сили се справил с 96 и 97-та. Публиката яростно го подкрепяла и благодарение на нея той "преборил" 98-та и се захванал с предпоследната. Някак успял да преодолее и това препятствие, но 100-та вече не могъл. Силите му го напуснали, той се гътнал възнак на тревата, дишайки като парен локомотив. Нищо не било в състояние да го накара да продължи...

Публиката разочаровано потънала в тишина, невярвайки на очите си. А след минута две се окопитила и от задните редове се чуло възмутено боботене, което ставало все по-ясно, отчетливо и силно:

- Пе-*е-раст!!! Пе-*е-раст!!! Пе-*е-раст!!!

  • ПОСЛЕДНИ ДИВОТИИ
  • НАЙ-ЧЕТЕНИ ДИВОТИИ
  • зареждане...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ