GIF-чета

Крайно време е да видим най-смешните изцепки от миналата седмица в GIF форма. Наслаждавайте се!
Вие само скролвайте, GIF-четата ще свършат останалото. Ще ви разсмеят.
Не може да започнете още една тежка, дълга и работна седмица, без да сте изпратили старата със смях. За това ще ви помогнат тези безценни GIF-чета.
Тези страхотни GIF-чета на сцени от "Игра на тронове" съдържат спойлър за сезон 6, така че вие си преценете дали да ги видите. Обаче трябва да ги видите, защото са страхотни. Техен автор е Еран Мендел, който, когато не се занимава с "Игра на...
Когато се случва на някой друг, е смешно. Затова сме събрали няколко GIF-чета, показващи хора, ударени в лицето, съвсем случайно, разбира се. Сигурни сме, че дори в началото да им се е плакало от болка, сега и на тях ще им е смешно да ги...
Обичаме GIF-чета, в които хората се самонараняват, оплитат, падат и т.н. Не, не сме щастливи от чуждото нещастие, но тези отбрани моменти от иначе трагични ситуации са много смешни.
Приготвили сме ви чудесна подборка от GIF-чета с образователна цел. Ще видите интересни неща като това как точно са разположени планетата Земя и Луната, какво се случва, когато преглъщаме и как сме еволюирали. Разбира се - и още много!...
Вероятно точно сега е моментът да се разведрите, да не мислите за шефа си и да се позабавлявате с най-смешните GIF-чета от изминалата седмица. Все пак гледайте шефът да не ги гледа през рамото ви.  
Животът е тежък, животът е драма, животът е борба. Лошото е, че винаги излиза по-силен от нас и в неравната битка с него ние се чувстваме така:        
И тази седмица е към края си. Какво можем да направим? Да изгледаме най-смешните GIF-чета, с които интернет щедро ни черпи.
Готините и смешни GIF-чета са нещо, което разнообразява деня ни и ни кара да се усмихваме, дори и всички колеги около нас да са сърдити и намръщени. Картинките, които сме събрали тук, са доста забавни и определено не са за изпускане.
На пръв поглед beer pong е много лесна и елементарна игра. Трябват ти само чаши, бира и топче. Тогава защо да правиш светеща маса за beer pong? Защото е яко, ето защо. Идеята и творението е на един канадски фен на играта - Джеф Нибо. Той прекарва...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ