FAIL

Представяш ли си да имаш една единствена работа за вършене и да я оплескаш? Ето ти няколко примера!
Понякога ние мъжете и въобразяваме, че можем всичко и се заемаме с неща, от които не разбираме. Ето какви са резултатите!
Понякога се случват неща, за които никой няма логично обяснение. Днес ще ти покажем, че животът може да бъде много забавен на гърба на страдащите. Всичко е в кръга на шегата, разбира се!
Ето на какво се натъкват всеки ден различни структурни инспектори, повикани на проблемни адреси. На тяхно място изобщо не бихме се занимавали.
Хората казват, че трябва да сме благодарни, ако имаме покрив над главите си. Това наистина е така, но тези хора малко са се попрестарали с ексцентричността на къщите си.
Понякога правим грешни избори, които ни оставят с нещо грозно и перманентно върху кожата ни. Ако поради някаква причина си се сдобил с гадна татуировка, не бързай да се разстройваш. Художници от цял свят ни показват, че няма нищо непоправимо на...
Много е жалко, че хората изпитват нужда да обработват снимките си до такава степен, че изобщо не приличат на хора. Нас определено няма как да ни излъжат, но очевидно жестоко лъжат самите себе си.
И ние не сме много на ти с технологиите, но има хора, които направо не трябва да припарват до тях. Ще ти покажем няколко снимки, от които сърцето ще те заболи. Не искаме и да си представяме какво са изпитали хората на тези кадри!
Ако си мислиш, че животът ти е провал, първо погледни тези торти. И после ще си говорим пак!
Понякога трябва да се вкарва и малко мисъл... но не на всеки му се отдава. Тези лоши дизайни могат да ти изправят косите!
Понякога животът ни изправя пред тежки предизвикателства, които ни довеждат до пълно отчаяние. И все пак е успокояващо да видим, че не се случва само на нас!
Хората са го казали - неслучайно жените живеят по-дълго от мъжете!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ