11 от най-ужасните истории, публикувани в Wikipedia

25.09.2015, 12:02

По-добре не ги четете

   
 
11 от най-ужасните истории, публикувани в Wikipedia

Wikipedia е мястото, от което не бихме препоръчали на никого да се осведомява. Причината е, че там всеки може да влезе, да напише или поправи каквото си иска, а след това да мине време докато някой се усети, че информацията е грешна. Въпреки това понякога и ние се зачитаме в разни интересни wiki публикации, които успяват да ни хванат окото.

Така и случайно попаднахме на няколко особено притеснителни истории, които могат да бъдат свободно прочетени в популярния сайт, но се чудим дали е редно, затова няма да ви даваме директни линкове към тях. Можете и сами да си ги намерите.

1. Убийството на Джунко Фурута

1572566

В статията се разказва за историята на 17-годишно японско момиче, което е отвлечено и държано в плен 40 дни, през които е жестоко измъчвано. Накрая е открита залята с цимент.

2. Армин Майвес

1572560

Армин е канибал от Германия, който успява да открие в интернет човек, който иска да бъде изяден от него. Двамата се срещат, а преди жертвата да умре, Мейвес му отрязва пениса и двамата си го поделят. След този случай канибалът става вегетарианец, но твърди, само в Германия живеят около 800 мъже и жени, които се хранят с човешко месо.

3. Х. Х. Холмс

1572564

Познат и като д-р Хенри Хауърд Холмс, този тип построява собствен хотел, за да има място, в което да извършва убийствата си. Смята се, че е умъртвил поне 200 души. В хотела има лабиринт с над сто стаи без прозорци, врати, водещи до стени, стълбища под странен ъгъл, врати с дръжки само отвън и всякакви други странни архитектурни решения. Има и "асансьор за трупове", който води директно в мазето.

4. Влакче за евтаназия

1572565

Да, става дума за влакче, което е конструирано така, че да убива всеки, който се качи на него, но чрез "елегантност и еуфория".

5. Джойс Винсънт

1572572

През 2001 г. напуска работа. През 2002 г. спира да говори и комуникира с всичките си приятели и с цялото си семейство. През 2003 г. умира, но трупът ѝ е открит след повече от две години, в хола срещу все още работещия телевизор...

6. Сокушинбутсу

1572570

Това е практика, при която будистът се подлага на глад, който го докарва почти до смърт, после влиза в специална "гробница", в която бавно да умре.

7. Кой постави Бела в дървото?

1572568

През 1943 г. в дърво в парк във Великобритания е открито тялото на жена, чиято идентичност не може да бъде установена. Малко след това из града започват да се появяват графити, гласящи "Кой постави Бела в дървото?". Това е една от малкото улики по случая.

8. Статията за Нанси Беноа

1572567

В wiki страницата на кечиста Крис Беноа се появява информация, че съпругата му е умряла 15 часа преди полицията да открие трупа ѝ. По-късно Крис е обвинен в двойно убийство.

9. Албърт Фиш

1572562

Педофил, убиец и канибал. Освен ужасяващата история на този изверг, в статията за него в Wikipedia е публикувано и писмото, което е изпратил до майката на Грейс Бъд, в което описва точно как я е убил и как я е изял.

10. Отряд 731

1572563

Това е специален японски отряд, който по време на Втората световна война се занимава с разработка на биологично оръжие и извършва опити върху хора. Ето ви един цитат: "Ампутираха се крайниците на затворниците, за да изучаваме кръвозагубата. Отделените крайници понякога пришивахме на противоположните места."

11. Джун и Дженифър Гибънс

1572561

Те са близначки, които си измислят собствен език и спират да комуникират с другите хора. Двете говорят само помежду си по начин, който никой не разбира. Започват да пишат книги, но по-късно вършат престъпления, заради които са вкарани в психиатрична клиника, където са държани 14 години. Вече пораснали, но все така изолирани, сестрите се съгласяват, че едната от тях трябва да умре, за да може другата да заживее пълноценно...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ