деца

Тези деца са малки, някои са си почти бебета, но вече знаят какво да правят в живота. Научени са навярно от своите родители, а в някои случаи и от домашните си любимци.
Знаете ли какво се променя в живота на всеки човек, след като му се родят деца? Всичко е правилният отговор. Ако не вярвате, вижте! Концертите преди децата: Концертите след появата на децата: Задната седалка преди: Задната седалка...
Преди да кажете, че е безумно да се сравняват малчуганите и пияните хора, разгледайте следните изображения. Истина е, много си приличат, ако не визуално, то по поведение. Ето ги и доказателствата. Спират да си подремнат, където им попадне, не могат...
Децата обичат храната, освен бебешката. Всяка друга неустоимо ги привлича и понякога изглеждат така сякаш има духовна връзка с нея. Ако не вярвате, вижте тези бебета и техните мании по различни храни.
На някои снимки изглежда, че децата и животните се харесват, но на други това далеч не е така. Понякога не е добра идея да ги слагате едни до други, ето ви и няколко основателни причини за това:
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ