фотография

Изумителни фотографии от конкурса на Sony  35
За поредна година Sony обяви победителите от конкурса си за фотография. В него са участвали както професионалисти, така и иматьори.  При всички положения кадрите са невероятни и определено ще ви оставят без думи. 
Снимки на Синди Крауфорд за Playboy от 1988 година (16+)  18
Тази невероятна серия от снимки е създадена на плаж на Хаваите и се е състояла в продължение на 3 дни. Блазе му на фотографа Херб Ритс...
Невероятни снимки, които няма да повярвате, че съществуват  33
Наскоро ви показахме как хората създават невероятни изображения с помощта на фотошоп. Но днес сме ви подготвили снимки, които не са преминали през никаква манипулация, са още по изумителни от обработените. 
Магията на фотошопа  27
Виктория Солидарни е фотошоп майстор от Украйна. Усъвършенствала е ретуша до такава степен, че дори не вярваме на очите си!
Една седмица в Токио  15
Невероятната архитектура на Холандия!  13
Тобиас Гавриш е германец, който живее близо до границата с Холандия. Също така се занимава с фотография на архитектура и признаваме, че много го бива! Той винаги се е впечатлявал от архитектурата в Холандия и е решил да я сподели и с нас.
Супергероите оживяват  30
Японски фотограф снима различни фигурки на супергерои, композирайки различни сцени с тях. Освен да се бият, фигурките се и "забавляват". 
Когато си гадже на кифла  19
Instagram е пълен със снимки на красиви девойки, които се излежават до някой басейн, държейки чаша шампанско в ръка, или пък позират на плажа, заедно с приятелки. Днес ще надникнем зад кулисите и ще ви покажем как мъжете биват принуждавани да...
Градовете така, както не сте ги виждали досега!  25
Руският екип AirPano обикаля цял свят, за да заснеме красотата на различни градове отвисоко. Издигайки се в небето, те ни предоставят неописуеми гледки, които е невъзможно да бъдат заснети от земята!
Страх ли ви е от високо?  10
Фотографът Питър Мелър ни отвежда в приказната Кападокия, където е заснел зашеметяващи гледки. 
Невероятните деца, които смаяха света, като спечелиха конкурс на National Geographic  12
National Geographic обяви победителите в детския конкурс за фотография. В него са се включили малчугани на възраст между 6 и 14 години. Тези деца имат невероятно виждане за заобикалящата ги действителност и фотографиите им са достойни за корици на...
Забранена съветска фотография!  19
През 1987 година в чест на 70-годишнината на съветската власт, снимките на Бахарев се появяват в Москва и предизвикват не чуван за онова време скандал: в СССР, където секс по определение няма. В Европа става известен като бащата на съветската...
От Моргата: най-страшното нещо, което си виждал!
Бела Хадид в ослепителен бански костюм
Потресаваща тоалетна фотография!  17
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
4 факта за семейството Рокфелер
Бяла гугутка кацна на моята...
Впечатляващи снимки, които показват необикновени аспекти от живота
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta