фотография

Най-щастливият фотограф на света!  60
Руският фотограф Фьодр Шмит определено обожава това, което прави. Шмит е световноизвестен фотограф, а работата му е най-страхотната, която можете да си представите. Кой не би пожелал да е на неговото място?
Снимки от миналото, които не сте виждали досега  16
Съществуват фотографии, които са толкова редки, че можем да се взираме в тях с часове. Разгледайте тези, защото определено има какво да ви разкажат.
Японските вишни през обектива на един фотограф  20
Вишната е характерна за Япония забележителност, която се превръща в желан обект на множество фотографи. Хиденобу Сузуки умело е запечатал невероятната красота на пролетните пейзажи в страната. 
Тези хора пресъздадоха снимките си от детството  20
Всички обичаме да се ровим в албумите със снимки от миналото. С усмивка и дори смях разгръщаме всяка следваща страница, но досега не ни е хрумвало да пресъздадем кадрите от детството.  Тези хора обаче доста са се постарали и искрено успяха да...
Не можахме да устоим на тези фотосесии! (18+)  14
Френско еротично списание зарадва своите читатели с невероятни фотосесии на още по невероятни красавици!  На първата фотосесия виждате италианския модел Мартина Тоси. Фотограф е Джианлука Бонано.
Доказателства, че хубавите снимки са откровена лъжа!  18
Това е откровена лъжа дами и господа. Ам, кот такоа...
Невероятно улично изкуство, което ни отвежда в друго измерение  17
Уличното изкуство било несериозно? Тези кадри тук ни показват точно обратното! Тези хора определено знаят как да превърнат и най-скучния град в приказка от друго измерение. 
Фотограф запечата невероятната красота на българската природа  26
Николай Алексиев е роден в България и обожава да пътува. Той описва гледките, които е заснел като спиращи дъха. Определено са такива!
Фотограф пресъздава старите снимки на различни хора  20
През 70-те и 80-те години на миналия век фотографът Крис Порш заснема различни хора по улиците на Великобритания. 40 години по-късно той успява да издири същите тези хора и да пресъздаде моментите от снимките. 
Невероятни червенокоски, в които моментално ще се влюбите  25
Фотографът Браян Даулинг е заснел над 130 червенокоски в около 20 различни държави за своя проект "Redheds beauty" ("Красотата на червенокосите"). Червеният цвят е най-рядко срещаният в света и се дължи на генна мутация, която "поразява" само 1% от...
Ню Йорк в 3 сутринта  20
Марчела Новак е студент в Ню Йорк и обича да си организира среднощни разходки из града. По този начин тя създава невероятни снимки, които са достойни за конкурс. Насладете се на спокойните безлюдни улици и зашеметяващите панорамни гледки.
Еротичен албум с немски момичета!
Немския моден фотограф  Ален фон Унверт, известна с любовта си към еротичната фотография, реши да издаде нова книга в своята родина. За да да присъздаде цялата красота на Германия, тя снима жените – правилно! Ален обикаля селксите райони...
15 умопомрачителни снимки, които ни пращат в транс...  15
Съвет без думи: Как правилно да пиеш коняк
6000 к.с. в едно състезание!!! (видео)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Играй и спечели фенски награди от Пазители на Галактиката Vol.2 2
Как да биеш жена си правилно!
Храни, които са полезни за пениса ти
Най-добрите смешки от социалните мрежи за тази седмица!
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta