фотография

Невиждани досега снимки на 20-годишния Дейвид Бауи за обложката на дебютния му албум  11
Снимките са направени през 1967 г. от фотографа Джералд Фърнли, който решава да ги покаже на света чак сега, въпреки че една от снимките все пак е използвана за обложка на дебютния албум на Бауи. "Той беше много учтив", казва Джералд. "Не помня как...
Фотограф заснема най-интересните субкултурни движения по света  24
Дейвид Тесински е фотограф на свободна практика, който се занимава със заснемане на хора от различни субкултурни движения в градската среда. Неговата страст определено е фотографията с документален характер, чрез която може да разкаже различни...
Величествената красота на океана  11
Мат Бърджис е фотограф от Австралия, който обожава да снима океана. В снимките му ще видите различните настроения на океана и магическата му връзка със светлината рано сутрин. Мат снима океана от 6 години и за него не съществува по-добър старт на...
Век на смърт и падение: полицейски портрети на затворници от началото на XX век.
Американският фотограф  Арне Свенсън (Arne Svenson) попада на невероятна колекция от затворнически снимки направени в началото на XX век. За да изследва находката Арне прекарва следващите 3 години в път между Ню Йорк и малък град в Северна...
Когато живееш в свят, пълен с покемони  20
Аматьор vs. Професионалист  12
Вижте как един баща открива фотографията и вижда чрез нея светът около него изглежда по-коренно различен начин. Погледнете през очите на един фотограф, който от аматьор се превръща в истински професионалист.
Скрита емоция: хора снимани голи и облечени!  15
Фотографът Дълън Хем  (Dylan Hamm / IMP Features) прави интересен експеримент. Той заснема хората облечени, а после голи. Ето как се променя лицето.
70-годишна приказка в самота: Norwegian Wood!  26
Да пътешестваш в Дюселдорф и да поемеш от въздуха на норвежките гори. Фотографът Нилс Тюне (Nils Thune) случайно се запознава със 70-годишния фермер Улой Хагеном, който от години живее в самота и решава да докоментира бита му.
Най-добрите снимки, направени на дълга експозиция  16
Обикновено виждаме снимки, които заснемат кратък момент във времето, но тези тук са напълно различни. Задачата на фотографията с продължителна експозиция е да се създаде изображение, което да подчертава ефекта от времето.
Какво се случва под земята в Истанбул?  10
Автомонтьори пресъздават ренесансови картини  11
Фотограф Фреди Фабрис винаги е искал да отдадат почит на майсторите на Ренесанса чрез своите снимки , но не е сигурен как, докато не попада на автосервиз в Средния Запад. Това води до брилянтна поредица от забавни портрети с автомонтьори.
София Вергара се снима гола за Women's Health
Една от най-горещите актриси се снима в гола фотосесия за списание Women's Health! Вижте сексапилните снимки на изумителната латина.
Щурите съседи атакуват  39
Израелска художничка прави неприлични илюстрации, от които ще се изчервиш (16+)  19
Най-горещите сцени в Game of Thrones, предтсавени във видеа 12
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Големите тайни на великите произведения на изкуството
Съвети за начинаещи шофьори
Най-добрите гифчета от изминалата седмица + папагали сатанисти
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta