сватбени снимки

Най-бруталната (меко казано) сватбена фотосесия, която някога сме виждали
Холандският фотограф Мишел Клъстер приятно реши да разнообрази жанра на сватбените снимки. В неговата нова фотосесия младоженците изпълняват съпружеския си дълг в пикап и правят орален секс сред природата. Действието се развива в...
Поредна доза умопомрачителни сватбени снимки!  22
Никога, при никакви обстоятелства, подобни снимки не трябва да се появяват в албума ти.
Оригинални и забавни сватбени снимки  40
99% от сватбените снимки са еднакви или поне носят еднакво настроение. Слава богу, има и свестни хора, които не обичат клишетата и се опитват да разчупят стереотипите. Ето какви оригинални сватбени снимки са направили те.
Разходка по руските сватби  19
Често попадаме на скандални, ужасни и необясними сватбени снимки, но след тази "разходка" по руските сватби сме направо поразени. Това се случва наистина, такива младоженци съществуват, дишат, ходят и се бракуват.
Сватбени извращения по руски  40
Руснаците са НЕ хора, а по сватбите им стават такива неща, че направо се радваме, че не сме присъствали, а само гледаме снимки от събитията. Ако се питате кои хора биха искали да имат такива сватбени снимки, да знаете, ето тези.
Скандални сватбени снимки  24
Виждали сме много нелепи, смешни и скандални сватбени снимки. Но... те никога не свършват, защото хората продължават да се женят и услужливи фотографи да ги снимат в най-ужасни пози.
Сватбени снимки къртач  13
На сватба се ходи с фотоапарат или в наши дни - с телефон, който може да прави добри снимки. Така е, защото на всяка сватба има неизпускаеми моменти, които трябва да останат запаметени навеки.
Сватбени снимки от едно друго измерение  30
Ако младите се обичат, нека се взимат! А ако са от Русия, нека се опитат да си организират най-обикновена и скучна сватба. Защото ни се струва, че това е невъзможно, съдейки по снимките в тази галерия...
Най-печените филмови героини  14
Ето с какво се занимават японските фенове след мач!
Много странни неща, които можеш да видиш само на летището  20
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Най-добрите смешки, посветени на Големия софийски потоп!
Какво не ядат служителите на McDonald's от менюто на McDonald's  2
5 общо споделени, но грешни, вярвания...
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta