детство

Днешните деца никога няма да разберат...  17
Когато се върнем назад към незабравимото детство, осъзнаваме колко щастливи дечурлига сме били. Приготвили сме ви няколко снимки, които ще ви припомнят безгрижните години и определено ще стоплят сърцата ви. 
Любимите ни анимационни герои като възрастни  12
Когато бяхме малко, нямахме търпение да застанем пред телевизорите следобед, за да гледаме любимите си анимации. Но времето лети и тези мигове вече са в историята. Ето как биха изглеждали някои любимите ни анимационни герои, ако бяха пораснали през...
Майка показа как изглежда детството без смартфони и компютри  18
Ники  Буун ражда четирите си деца в селски район в Нова Зеландия. След като започва да наблюдава как децата ѝ си взаимодействат с природата се вдъхновява да създаде серия от снимки, наречена "Childhood in the Raw."
Снимки, които ще разбият детските ви представи  16
На пръв поглед невинни, тези изображения са способни да убият всичко детско у вас.
Писмо от редактора: Another Brick in the Wall
За да не те озадачавам – скоро гледах Ане Франк и просто ми е неестествено да започна писмо без "Скъпа Кити"... и ако се чудиш дали няма запетая преди "Кити" ще ти кажа, че всичко е субективно – като този текст. Подобно на излиянията на...
Музикални звезди като деца и младежи  13
Всички сме били деца, всички имаме смешни детски снимки. Съвсем друго е обаче да си звезда и отнякъде да излязат твои детски изображения. Вижте няколко снимки на известни музиканти в годините, когато още са били просто деца.
Безценни моменти от детството  13
Ако сте били деца през 70-те и 80-те години на миналия век, ще познаете всеки един от тези моменти, запечатани на снимките. Безценни са.
Децата съсипват всичко  35
От материална гледна точка, а не от морална
10 неща, които да направите на 1 юни 2
Първи юни е празник, който считам за много по-личен от Осми март. Дали това означава, че се чувствам повече дете, отколкото жена, ще оставя на психоаналитика ми да установи (някой ден, когато стане задължително да посетя такъв специалист). Не съм аз...
Как са изглеждали големите звезди като младежи и девойки  20
Всеки човек расте и се променя, но при известните личности е много любопитно да се сравнят снимки от днес и, да кажем, от младежките им години. Вижте за какво става дума:
Колко е яко да бъдеш дете  20
Детство мое, реално и вълшебно... Най-вече вълшебно. Тези снимки са страхотни, защото ни припомнят колко е яко да си дете. Всеки ден откриваш света, играеш и трябва да ходиш на работа чак след 15-20 години.
Най-лошите спомени от детството
Спомняте ли си времето, когато са ви писали забележка, защото не сте искали да четете на глас пред целия клас. Детството крие още много неприятни спомени. Сегашните деца никога няма да разберат какво е най-после да седнеш да гледаш запис на любимото...
15 умопомрачителни снимки, които ни пращат в транс...  15
Съвет без думи: Как правилно да пиеш коняк
6000 к.с. в едно състезание!!! (видео)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Играй и спечели фенски награди от Пазители на Галактиката Vol.2 2
Как да биеш жена си правилно!
Храни, които са полезни за пениса ти
Най-добрите смешки от социалните мрежи за тази седмица!
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta