Три начина да не ви скъсат на устен изпит

Всичко зависи от вас

   
 
Три начина да не ви скъсат на устен изпит

Случвало ли ви се е да сте мъж и да се явите на устен изпит при мъжки професор, а той най-безцеремонно и незаслужено да ви скъса? Със сигурност това навява на някои от вас много спомени – и далечни, и скорошни. За други пък този текст ще се окаже много полезен в бъдеще. Истината е, че има няколко сигурни начина да отговаряте на описанието и въпреки това да минете успешно изпита. За тези, които са минали периода с университета, покажете тази статия на децата си! Нека поне те не берат плодовете на несправедливия професорски гняв! Нека избегнат горещите летни поправки, когато всичко сочи, че трябва да са на море и да вършеят по дискотеките с чаша в едната ръка и с гадже в другата!

На вашето внимание представям три сигурни начина да минете успешно устния изпит при кривия професор.

1. Научете си

Не го очаквахте, нали? Разбира се, така е най-сигурно, но в повечето случаи се мъчим да избегнем ученето по всевъзможни начини. Да си научиш добре обаче не е достатъчно при определен тип преподаватели. Трябва не просто да овладееш перфектно материала, но и да го наизустиш и преразкажеш с точните му думи. Ако може дори да даваш примери с него самия. Бъди скромен! Бъди усмихнат! И бъди от Варна (професорите обичат да ходят на море и може и да се смилят)! Дори в този случай обаче оценката няма да е отлична. Ще ви каже: "Колега, чели сте... но не достатъчно. За 4,50 сте, ама щом сте от Варна, ще Ви пиша 5." Казах ви, че градът е от значение ...

Ако все пак не сте си научили и не сте от Варна, то изпитът ви е обречен. Освен ако не се възползвате от следващите предложения!

2. Пуснете си гърди

Сигурно ще ви прозвучи необичайно и въобще не сте го и предполагали, но по-възрастните професори често се заглеждат по колежки и по части от тях. Чували сте и думите: "Хайде сега една хубава колежка да дойде да ми асистира докато нанасям оценките." И докато тя е настанила гордостите си на бюрото, а вие се чудите как да минете метър с изпита, той отговорът е подпрян пред очите ви. Много просто! Пуснете си ц*ци. Ако сте от Тайланд, няма да имате проблеми да го заблудите, но не са много хората с такъв късмет. Ако ви се струва неприемливо да се подложите на тази процедура само заради един изпит, си спомнете всички онези моменти, в които вашите отговори и отговорите на колежката са едни и същи, а вашата оценка е по-ниска с поне две единици. Това не бива да ви изненадва, защото тя има поне две причини да я заслужава повече от вас. Ако и тези спомени не окажат влияние върху решението ви да си отгледате гърди, то значи сте се примирили, че лятото ще прекарате в учене, гаджето ще ви зареже, 'щото сте скучен, а приятелите ще ви се подиграват, че си стоите вкъщи с учебник в ръка, вместо да купонясвате с тях. Сами си направете извода колко са важни женските гърди в живота на мъжа!

3. Подмазвайте се

Ако тази точка е обединена с точка две, то може да считате, че сте завършили успешно не само годината, но и университета. Ако все пак сте решили да не се възползвате от нея, то третият ми съвет сам по себе си е достатъчен просто да ви пуснат напред. Единственото нещо, което доставя повече удоволствие на един преподавател от изящната женска фигура на някоя колежка и това да пише двойки, е да се отнесете към него по подобаващ начин. Да сте приятели във Facebook, да знаете коя е любимата му група и съвсем случайно да отидете с нейна тениска на изпита е само едно добро начало за успешно продължаване в горния курс. Заговаряте се за въпросната група (на която предварително сте научили биографията) и случайно подхвърляте, че имате банда, която свири техни песни. Поканете го на концерт. По някое време преподавателят ще ви попита ей така, между другото, някой друг въпрос от конспекта и ще ви пише 3-4, но вие сте доволни, защото и не искате повече.

Какви са изводите?

Женските гърди ще спасят мъжете! Всичко останало е грешно бъхтене и гадно подмазване!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 7
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 20.06.2014 | 17:23
7 Едва ли ще ми е потребно вече.
от Не е посочен | 20.06.2014 | 17:08
6 Минало ми е времето за тези неща .
от Не е посочен | 19.06.2014 | 18:23
5 Моя държавен е писмен :).
от Не е посочен | 19.06.2014 | 18:23
4 Харесва ми да ме изпитват жени :).
от Не е посочен | 19.06.2014 | 18:23
3 Ако си жена е по-лесно :).
от Не е посочен | 19.06.2014 | 18:22
2 О, там съм добър определено :).
от Не е посочен | 19.06.2014 | 16:56
1 тези дни сте се отдали на студенстски спомени :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ