5 неща, от които мъжът не трябва да се срамува

26.12.2017, 18:00

Разбиваме митове...

   
 
5 неща, от които мъжът не трябва да се срамува

Хайде да запомним от основното, за да премахнем ненужните комплекси и да живеем по-добре.

1. Да плащаш с монети

Абсолютно няма никаква проблем. Само не го прави, когато плащаш в ресторант, там етикета изисква да не платиш всичко с монети и да скъсаш джобовете на келнера.

2. casual

Абсолютно позволено е понякога да се разхождаш в парка с потник и къси гащи. И като цяло избий си комплексите да се притесняваш прекалено много от хората. Източно европейците са известни с това, че могат да карат само на хляб и вода, да живеят на отвратителни места, но вън трябва да са облечени като богове и да притежават техника, която не им е по джоба.

3. Да пътуваш с градския транспорт

Значи едни от най-властните и най-богатите хора в Европа, могат да пътуват с колелета и градски транспорт, но ти си прекалено велик за това? Само си представи най-дребния и най-големия политик в България в тролея. Смешно е някак.

4. Да пиеш сам

Че българина си пийва – ясно е на всички. Обаче битува мнението, че ако изпиеш с авера по две бутилки водка – всичко е наред, но ако си сипеш вкъщи след работа и сам си пийнеш – кошмар.

В Западна Европа и Америка, за разкила от нас, "баровата" култура е добре развита, там редовно можеш да видиш много хора, които отиват сами да си пийнат на бара. Хубавите новини са, че последно време и при нас си навлиза.

5. Да ползваш евтини телефони

Фактът да си купуваш iPhone със заем само да изглеждаш богат противоречи на собствената ти философия. Замисли се за нещата, които те правят специален.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Руски красавици, които не са точно красавици!  20
Виж най-технологичната спасителна лодка на планетата 2
Русия през 2077 година!  12
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Каква е причината зад феномена на сутрешната ерекция?
Ако пиете повече от 448 алкохолни напитки годишно...
Защо някои хора са левичари?
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta