4 прически за пичове с изтъняваща коса

30.07.2018, 10:00

Вижте как звездите се справят с неизбежното

   
 
4 прически за пичове с изтъняваща коса

За съжаление, мъжкото оплешивяване е почти неизбежно. Статистиката показва, че до 35-годишна възраст около 66% от мъжете ще загубят сравнителна част от гъстотата на косата си, а докато ударят 55, 85% от тях ще са частично плешиви.

Разбира се, процесът може да се забави и намали с използването на правилните продукти, консумирането на правилната храна и с избягването на стресовите ситуации, но най-доброто нещо, което може да направите, е да приемете този факт и дори да го накарате да работи във ваша полза.

Вземете за пример Ралф Файнс. Намалете косата отстрани и я поддържайте по-дълга на върха. Това ще създаде илюзията за по-пълна прическа. Също така може да си пуснете брада, тъй като всички знаем, че подобен ход се съчетава добре с изтъняващата коса по темето.

 

2081608

 

Зализването на косата също е добро решение, но никога, ама никога не го правете, ако имате огромно плешиво петно, което се опитвате да прикриете безуспешно с трите си останали косъма. Прическата на Уил Арнет е добър пример за добре поддържана изтъняваща коса.

 

2081611

 

Ако оплешивявате, както се случва с екшън звездата Джейсън Стейтъм, винаги може да си оставите косата с дължина "първи номер". Плюсът на подобна прическа е, че не изисква почти никакво поддържане и е тотално готина, особено ако я съчетаете с набола брада. Имайте предвид, че да бъдеш гордо плешив може действително да те направи по-привлекателен за останалите. Неотдавнашно проучване установи, че плешивите мъже се възприемат като по-интелигентни, доминиращи и дори по-секси от пичовете с гъста коса. 

 

2081610

 

Ако търсите нещо по-изчистено, но и смело, направо се избръснете нула номер. Мислите за Брус Уилис, Майкъл Джордан и Вин Дизел. Те са плешиви и знаят как да интегрират това в звездния си живот. В действителност няма нищо по-секси от самочувствието. 

 

2081612

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Робот куче, което се държи като съвсем истинско
Неща, които потресаващо приличат на храна, но не са  16
Много хитринки на едно място!  18
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!
36 невероятни лайфхака за всичко и всички
4 съвременни болести, които са възникнали от интернет
Привърженици на теорията, че Земята е плоска отиват на края на планетата
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta