Спаси живот, убий будилник!

02.09.2011, 09:00

   
 
Спаси живот, убий будилник!

Искрено мразим будилниците! И тук просто няма човек, който да е в състояние да ни убеди, че те са полезни и трябва да свикнем с тях. Няма начин - те само ни тровят живота. Още в невинна детска възраст звънят и пищят, за да ни събудят за училище. След това продължават с тормоза и в университета. Да не говорим какво ни причиняват, когато тръгнем на работа. Ад и ужас!

Екипът на Div.bg е притежавал много будилници. Някои от тях са приключвали на съставните си части, метнати по стените в спалнята. Други са умрели по естествен път след дълги години изтезания над нас, а трети са с извадени батерии, скрити някъде на тъмно.

Днес обаче за първи път искаме да си купим будилник. Но не какъвто и да е, а точно определен. На пръв поглед той е доста невзрачен - кръгъл със стрелки. Има картинка на таксиметрова кола, а звуците, които издава, са като на автомобилна аларма. Интересното идва, когато настъпи часът, в който будилникът трябва да се включи. Тогава вие, за да изключите дразнещия звук, трябва да вземете специално дистанционно във формата на пистолет и да го насочите право към пъклената джаджа. Единственият недостатък в случая е, че май пистолетът няма спусък, което малко убива от кефа, но сигурно след време няма да прави впечатление.

Само си представете как сте потънал в най-сладкия си сън, прегърнат от любимата жена. Не знаем какво точно сънувате, но със сигурност е интересно. В един момент до ушите ви достига най-омразният звук. Вие се събуждате, леко се надигате, бъркате под възглавницата и хладнокръвно "застрелвате" отвратителния будилник. А жената до вас леко се размърдва и промърква нещо от сорта на: "О, скъпи, толкова си смел... мммм".

Сега разбрахте защо толкова много искаме да си го купим, нали? Цената му е 23 английски лири и може да бъде поръчан от тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ