Писмо от редактора: нечистокръвното семейство

Защото има и такива приятели

   
 
Писмо от редактора: нечистокръвното семейство

Приятелите са до време, а семейството до гроб (нали, не бъркай с максимата с курвите и пиенето). Никога не съм си представял, че еквивалентът: семейство и приятели може да се случи. Аз като човек от златните последни 10 години на миналия век, все съм възпитаван, че приятелите си отиват, ама жигулата, да се гъзурчиш пред блока в неделя, щото не пали, и дебелата ти жена по пеньоар – винаги остават. Уви, за последните 4-5-6 години създадох такива пълнокръвни приятелства, че рядко си представям какво бих правил без тези хора – те станаха мое вдъхновение, моя подкрепа и просто изроди, с които да безчинстваш в петък вечерта.

Кръвта на това мое семейство не е чиста и не е кръв от кръвта ми (тука, за семейство си говорим, ако не следиш логиката). Те са всякакви – момчетата, които се занимават със сложни професии и се напиват безобразно в парка, момичета, които се мажат с хранителни продукти и твърдят, че това е по-добро от всяка козметика (Наздраве, Миленче), моите съкровени приятели (Филката, сакрално го отвори тоя бар, да има къде да се подвизаваме с Пею) и просто не стигат редовете, защото са прекалено интересни, а хората не ги интересува.

И няма да ти кажа с какво се занимават, защото просто не е важно, само ще спомена, че когато видиш "татуираните типове" от Паметника – знай – сред тях има художници, програмисти, инженери, химици, майстори готвачи и прочие – и да, те пият патрончета в парка.

Нечистокръвното семейство не е това, с което се раждаш, а това, което заслужаваш и често се превръща в едно от най-съществените и важни неща в живота. То те възпитава, оформя характера ти и гради ценности – за това внимателно подбирай хората, с които се събираш. И за да не те отегчавам ще завърша с още една максима – човек става такъв, с каквито се събира. Аз спечелих с моето нечистокръвното семейство – те ме възпитаха, показаха ми как да живея и ме насочват в правилните посоки.

Благодаря!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Доминирай, властвай, унижавай!  22
Крадец-дебил влезе с взлом в абсолютно открит гараж! Незабравимо видео!
Кремът, който поправя всичко
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи за тази седмица!
Какво крият жените от партньорите си?
Приложенията, които трябва да си свалиш веднага!
Спечели двоен билет за Solar Morning на July Morning
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta