Писмо от редактора: За идването на една пролет, но лястовичките са пингвини

На нас нищо не ни е като хората...

   
 
Писмо от редактора: За идването на една пролет, но лястовичките са пингвини

Тук няма поука, няма и голям смисъл... освен, ако не извадиш от контекста какви приятели и какви момичета трябва да си търсиш. 'Щото никой не се чука за латерна и добрите приятели не се срещат толкова, колкото се заслужават. (Филка, мерси за театъра и извинявай за кенефа).

Та, Здрасти

С Филип се запознахме случайно в един много горещ понеделник. Всъщност беше неделя вечерта, беше студено и после не отидохме на работа – и не излязохме от неговия бар....около 2 години (може и да са повече). И това продължава....

Там изпихме невъзможни количества алкохол, срещнахме се с хора (изключително странни, някои дори ни станаха приятели), които не бихме познавали и най-важното – Филип ни стана приятел. Ма, от тези, за които се сещаш веднага за белот, звъниш му веднага след семейството и просто така – 'щото ти е скучно.

И така, години на ужасен алкохолизъм и боренето на махмурлука със "сложи си капки за очи и ш'ти мине", Филип се срещна с едно момиче на име Поли.

Поли е ужасно стилна мацка (аз лично се консултирам с нея за всичко) и с ръка на сърцето мога да каже, че му спаси живота. А покрай неговия – и нашия. Просто така се бяхме "метнали на хорото", че спасение нямаше за нас... нито причастие в католическата църква (умишлено пиша с малка буква).

Поли ни хубавееше, дисциплинирано влезе в средата, като захапа единия и го издърпа към "Хижата"*. И все пак, допълни (в преносен и буквален смисъл) всичко, което на нас ни липсваше.

Та, Поли чака "Пролет", Филката и той чака, ама с водката от бара – старателно пуска по-голям корем от Поли, за да не се чувства надебеляла... ние си го познаваме това.

Та, ако тук има някаква поука, тя не е еквивалентна и не е клише. Има момичета, които макар да водят мъжа към "Хижата", стават едно със средата, в която той живее и такъв купон си правят, че е за завиждане! Който се е забъркал с мацка, която го кара да е друг – тъпо, брат! Търсете си такива!

* Хижата – апартаментът, в който се изнесоха, след като Филип години живееше на Орлов мост. Твърди, че е много близо до лифта на Витоша.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Радостно откритие! Сексът на работа не прецаква нещата
Автомобил призрак се появи от нищото!
Миниван на водород, който може да измине до 1000 км.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Радостно откритие! Сексът на работа не прецаква нещата
Я виж как се гаси горяща Tesla Model S с 11 тона вода
Хавлия, с която няма да си бършеш задника и лицето на едно място!
Автомобил призрак се появи от нищото!
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta