Баща на 9 деца подаде молба за развод, след като разбра, че цял живот е безплоден!

19.04.2018, 15:00

Дано сега поживее за себе си

   
 
Баща на 9 деца подаде молба за развод, след като разбра, че цял живот е безплоден!

Сложно е да си представим какви чувства е изпитал жителят на малкото мароканско градче Сиди Слимане, когато разбира, че 9 от общо 9 деца, на които е баща не са от него. Еуфория, ужас, обида? Дори няма да се опитваме, а само ще ти разкажем тази скандална история, публикуване в изданието Al-Massae.

Всичко започва, когато въпросният 50-годишен мароканец (името не се споменава) отива на изследвания, от които става ясно, че има туморно образование на тестисите. За щастие е доброкачествено и той може да си живее и работи съвсем пълноценно. Има и още нещо: според лекарите мъжът от детсвото си е напълно стирилен. Тогава, от къде за 35 години брак има 9 деца? (Добра логическа задача!).

Разбира се, героят на нашия разказ не вярва на някакви си лекари. Той се обръща към други специалисти от друга болница, а след това иска и трето мнение. Ами, резултатите се оказват едни и същи – мъжът е по-стерилен и от болница.

Тук нашият мароканец не издържа. Нема адвокат и подава документи за развод, като изрично моли съдията да го лиши от родителските права.

Няма да коментираме дали и защо не се привързал към децата си, но тук има друг фактор, жената я грози съвсем сериозна присъда – в Мароко не гледат с добро око на тези неща... особено на такива.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Ето какво се случва, когато сте твърде шумни по време на секс и малката ви сестра ви чуе
Може ли да караш болид от F1 по улицата?
8 странни снимки на богати съвременни румънски вещици
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta