5 мъже споделят: защо ходят по проститутки!

17.02.2017, 13:00

Не е само, защото могат...

   
 
5 мъже споделят: защо ходят по проститутки!
Източник: Thinkstock/Guliver

Списанието "Сноб" проведе анонимно запитване – защото мъжете се обръщат към услугите на проститутките. В основата са "Нямам време за връзки" и "жена ми не иска да правим секс". А ето и какво още.

28 години

Нямам време и желание да се занимавам с жени. Нужен ми е само секс, но бързо ми омръзва само с една жена. Постепенно започнах да се откривам в секса. С "феите" пробваш каквото искаш и някои неща наистина ти харесват. Страх и риск има винаги, но аз съм лекар и знам как да се грижа за себе си.

33 години

Ходя на проститутки, за да разпусна. Не говоря много с тях, за това имам приятели. За добро или лошо – до сега съм нямал сексуални отношения с жена, с която мога да разговарям.

44 години

Ходя 3-4 пъти в годината. Плащам много и ходя заради новите усещания. Във всеки мъж се събужда понякога хищникът, който иска да спи с различни жени. А каквото и да си говорим – с жената рядко стигаме до фантазиите.

55 години

Ходя един-два пъти в седмицата. Момичетата ме харесват, спим заедно и дълго разговаряме. Вкъщи жена ми е изгубила желание от години... в началото се опитвах, но после видях, че не помага.

46 години

Ходя на проститутки от 30-годишен. Регулярно – един-два пъти в седмицата. Правя го в колата. Не искам да си водя никоя вкъщи. Много обичам секса. Сега ми трябва по-малко, но преди беше обсебващо. Вкъщи не го получавах. С жена ми не си пасвахме – тя беше много ревнива и това успя да разбие всичко. Започнах в началото повече от отмъщение, отколкото от нужда... странно нещо са човешките отношения.

1861595mariehald

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Танцът на робот и човек: нов вид изкуство!
Какво е да се движиш с болид на F1 по нормален път!
Внимание! Животни в самолета!  21
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи за тази седмица!
Защо рибата хек се продава обезглавена?  2
Колекцията бански на Емили Ратайковски вече е факт
Съществени грешки, които богатите хора НЕ допускат
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta