5 мъже споделят: защо ходят по проститутки!

17.02.2017, 13:00

Не е само, защото могат...

   
 
5 мъже споделят: защо ходят по проститутки!
Източник: Thinkstock/Guliver

Списанието "Сноб" проведе анонимно запитване – защото мъжете се обръщат към услугите на проститутките. В основата са "Нямам време за връзки" и "жена ми не иска да правим секс". А ето и какво още.

28 години

Нямам време и желание да се занимавам с жени. Нужен ми е само секс, но бързо ми омръзва само с една жена. Постепенно започнах да се откривам в секса. С "феите" пробваш каквото искаш и някои неща наистина ти харесват. Страх и риск има винаги, но аз съм лекар и знам как да се грижа за себе си.

33 години

Ходя на проститутки, за да разпусна. Не говоря много с тях, за това имам приятели. За добро или лошо – до сега съм нямал сексуални отношения с жена, с която мога да разговарям.

44 години

Ходя 3-4 пъти в годината. Плащам много и ходя заради новите усещания. Във всеки мъж се събужда понякога хищникът, който иска да спи с различни жени. А каквото и да си говорим – с жената рядко стигаме до фантазиите.

55 години

Ходя един-два пъти в седмицата. Момичетата ме харесват, спим заедно и дълго разговаряме. Вкъщи жена ми е изгубила желание от години... в началото се опитвах, но после видях, че не помага.

46 години

Ходя на проститутки от 30-годишен. Регулярно – един-два пъти в седмицата. Правя го в колата. Не искам да си водя никоя вкъщи. Много обичам секса. Сега ми трябва по-малко, но преди беше обсебващо. Вкъщи не го получавах. С жена ми не си пасвахме – тя беше много ревнива и това успя да разбие всичко. Започнах в началото повече от отмъщение, отколкото от нужда... странно нещо са човешките отношения.

1861595mariehald

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Невероятни съвпадения, които се случват веднъж на милион  20
DelFast: електрическо колело, което може да измине 380 километра!
Спортно поведение!  9
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите гифчета от изминалата седмица + някакви шантави неща!
5 лекарски бележки, които чупят всички рекорди!
Изненадващи факти за новия хорър "Mother!"
Любопитни факти за ролите на Джим Кери, които не сте чували досега  2
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta