5 истории от лекари за най-смешните сексуални травми!

20.11.2018, 17:00

На тях им е смешно, а на пациентите – никак

   
 
5 истории от лекари за най-смешните сексуални травми!

Сексът освен приятно деяние може да бъде и опасен. 5 лекари споделиха за най-забавните си случки на работа (разбира се, забавни за тях – не за пациента). Чети и внимавай как да не правиш.

1."Веднъж преглеждах пациентка, която получи остра алергична реакция около клитора. Оказва се, че любовникът ѝ ял някакъв чили сос преди да и направи орално удоволствие."

2. "Аз съм хирург и количеството предмети, което съм изваждал от задния вход на пациенти е учудващо голямо. Хора, вие сериозно ли?!"

3. "Пациент на около 60 години дойде с халка на пениса. Работата е там, че чел в интернет, че това ще помогне при еректилна дисфункция. Това, което постигна обаче е да се надуе онази му работа до нереални размери. Трябваше халката да се отстранява с лазер."

4. "Един младеж реши да експерементира с виагра. Дойде в болницата след 6 часова ерекция, а пенисът му – виолетов. Това се оправя само с голяма игла и отстраняването на кръв директно от достойнството му."

5. "Веднъж в болницата дойде момче, а от пениса му се лееше кръв все едно е фунтан. Оказва се, че докато правили 69 с приятелката му, тя го захапала без да иска. Трябваше да му преливаме кръв."

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Как да впечатлиш баща й?  5
В САЩ арестуваха вегани, които за малко да си убият бебето
Поредна доза безстрашни майстори или просто кръгли идиоти!  20
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
3 факта какви татуировки се правят в руските затвори
Най-новата мода от Китай: фалшива снимка от самолета
Престъпник спаси затворено в колата дете!
Научи се да рисуваш! Да, това е мъжко!
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta