4 лесни романтични начина да я зарадваш

Понякога трябва

   
 
4 лесни романтични начина да я зарадваш

Искате да зарадвате новата приятелка (или старата, защото нещо сте сгафили)? Е, ще ви дадем няколко практични съвета, които ще ви спестят хем време, хем пари, хем усилия. Проучихме няколко статии и заветните женски форуми - ето какво открихме.

1. Подарете ѝ книга

Знаем, че сте умни момчета и не излизате с жени с коефициент на интелигентност под средния. Следователно четат. Най-важното е да сте запознати с книгата и да ѝ разкажете интересна история за нея. Ако по някакъв начин свържете историята с поучителна случка от вашето детство, печелите точка. Но всякакви биографии на Маркс, Хитлер, Сталин или Ленин - просто забравете.

2. Запишете ѝ песен

Вярно, че е ретро. Ама жените си падат по тези работи. Запишете ѝ песен и измислете някоя много романтична фраза или откраднете от някой филм (като "Тетрадката"), но перифразирайте, защото жените са ги гледали тези филми хиляди пъти.

3. Подайте ѝ ръка, пренесете я през локва, задръжте вратата

Тук ще ви помогне това, че джентълменството в 21 век е по-скоро мираж. В днешно време повечето мъже си мислят, че жени се очароват с привидно селско излъчване, бръсната глава, анаболна и недоразвита мускулатура и скромен запас от лафчета.

Моментът, в който ѝ покажете, че искате да се грижите за нея и сте възпитани, ще ви качи с 3 летви над повечето ѝ обожатели.

4. Изненадвайте я

Тази точка важи за тези от вас, които нямат четка за зъби в семейния олтар в банята. Ако сте само на етап гаджета, всяко едно действие, което тя не очаква, носи бонус точки. Говорим за положителни неща, нали. Забравянето да пуснете водата в тоалетната не се брои.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ