15 мита за секса, на които трябва да спрете да вярвате

30.07.2014, 14:33

Недейте да се излагате

   
 
15 мита за секса, на които трябва да спрете да вярвате

Тези дни в нашия офис сме на вълна "Развенчаване на сексуални митове". До това положение се стигна след разглеждането на следния философски казус – ако и двете деца на Адам и Ева са били момчета, как са успели да населят Земята? След като разклатихме устоите на самата Библия, решихме да продължим нашата сексуално-еретична дейност и стигнахме до следните несправедливо царуващи митове за секса, на които всъщност не бива да вярваме.

1. Размерът на пениса няма никаква връзка с размера на дланите, обувките или ушите.

2. По-големият пенис не значи задължително по-голямо удоволствие. G-точката е разположена на 5 сантиметра навътре във вагината и много големите фалоси просто я "подминават".

3. Храната и напитките не влияят на вкуса на семенната течност (тук колежките скочиха като опарени, защото явно имат повече опит от нас, завалийките).

4. Не е задължително първият път на жените да е по-болезнен от останалите пъти. Болката може да се дължи на грубост от страна на неопитния партньор или недостатъчна възбуда, водеща и до недостатъчно "навлажняване".

5. Жените могат да забременеят още веднъж, ако правят секс по време на бременност. Това явление се нарича "суперфетация" и е изключително рядко, но все пак са документирани такива случаи.

6. Предварителното "изваждане" и еякулацията върху тялото не е безопасен противозачатъчен метод, тъй като в каналите на пениса се съдържат остатъци от предишни еякулации. 27% от жените, заложили на този метод, забременяват след по-малко от година.

7. Изследвания сочат, че употребата на противозачатъчни води до надебеляване.

8. Не само мъжете имат "мокри" сънища – 40% от жените са палували насън, а на 30% от тях им се е случвало поне веднъж през последната година.

9. Сексуалният ви живот може не само да не се влоши, но и да се подобри след брака. Изследвания сочат, че женените двойки изпитват по-голямо удовлетворение от секса и го правят по-често и по-разнообразно от необвързаните.

10. Жените също гледат порно – малко от тях си го признават, но според изследване, проведено в САЩ, 85% от жените са гледали порно поне веднъж в живота си. 85!

11. Мъжете не изневеряват повече от жените. Или поне зависи от възприятието за изневяра. Ако се говори само за секс, тогава да, мъжете го правят повече. Но ако според вас натискането също е изневяра, то тогава жените в никакъв случай не изостават.

12. Мастурбирането не води до проблеми със зрението.

13. Широчината на женската вагина не зависи от честотата и видовете на секса, които е практикувала въпросната жена.

14. Позите при секса не могат да определят пола на бебето.

15. Международно проучване, проведено през 2005 година, сочи, че средната продължителност на половия акт по света е 5 минути и половина.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 30.07.2014 | 19:13
1 Много интересна информация.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ