10 начина да я зарежете като джентълмен

21.08.2014, 13:10

Разделете се с нея така, че чак да ѝ стане приятно

   
 
10 начина да я зарежете като джентълмен

Ако някой ви каже, че зарязването е лесна работа, значи никога не му се е налагало да го прави. Опитът показва, че не е лесно да зарежеш човек, на когото не държиш толкова, а какво остава да зарежеш някого, с когото си бил дълго време и на когото държиш. Не може да се каже обаче, че този момент е еднакво труден и за мъжете, и за жените. Докато нежният пол не се свени да зарязва наляво и надясно, то мъжете, освен звучния шамар, който могат да отнесат, трябва да пазят и своята чест и достойнство. Истинският мъж трябва да постъпва като такъв дори и в подобни сложни ситуации, а не да се измъква с глупави оправдания. Представяме ви 10 начина да я зарежете като джентълмен.

Номер 10

Покажете й, че въпреки всичко все още се интересувате от нея и я изведете на една последна специална вечер. Задължително избегнете посещаването на места, които имат сантиментална стойност във връзката ви – това, че я зарязвате е достатъчно гадно, за да я карате да си спомня всичко, което сте преживели на това място. Ако я заведете на "вашето място" и сте толкова мил, колкото трябва да бъдете, може да я накарате да си помисли, че ще застанете на едно коляно и... Изберете уединено място, гледайте да избегнете скандали и стойте близо до изхода, в случай, че се наложи да бягате.

Номер 9

Ако искате да излезете готини в цялата тази ситуация, може да ѝ подарите нещо малко за спомен. Подберете подаръка така, че той да означава нещо и за двама ви. Това показва, че за вас връзката ви е била специална и я оценявате. Не е нужно да се увличате с парите, защото в крайна сметка винаги има шанс тя да не иска да си спомня за вас и да иска да унищожи всички спомени.

Номер 8

Да си представим, че връзката ви наистина е била дълбока и значима - в такъв случай се предполага, че познавате родителите ѝ, което е възможност за последно да покажете класа. Обадете им се в деня, след като сте зарязали момичето и обяснете, че съжалявате, че не се е получило с дъщеря им и каква чест е за вас да познавате цялото семейство. Така ще дадете да се разбере, че за вас връзката с нея наистина е била сериозна, а нейното семейство сте чувствали като свое.

Номер 7

Нищо не казва по-добре "Ужасно съжалявам" от показването на малко чувствителност. В този случай някоя друга сълза би имала огромно влияние върху нея и ужасните чувства, които ще я връхлетят при мисълта, че искате да се разделите с нея. Е, може да си мислите, че не е много мъжествено да плачете, но така показвате, че наистина съжалявате и че го правите за добро. Следват две възможности – или наистина ще й въздействате по положителен начин или ще ви помисли за ревльо и ще иска да си тръгне колкото може по-бързо. И в двата случая печелите.

Номер 6

Този съвет не означава да оставите пощальона да свърши работата вместо вас. Вие сте човекът, който трябва да се раздели с приятелката си и това ви прави отговорен да ѝ го кажете по подобаващ начин. Напишете ѝ бележка, обяснявайки това, което чувствате и което е прекалено болезнено да се изрече с думи. Вие преценете дали да ѝ я дадете преди или след като ѝ съобщите решението си. Постарайте се, прочитайки писмото ви, да може да си отговори на всички въпроси, които може да възникнат към вас. С този жест ще покажете, че се интересувате от чувствата ѝ и не искате да изричате на глас думи, които ще я наранят.

Номер 5

Може да сте щастливи, че отново сте свободни, но ако наистина държите на момичето, не я оставяйте напълно. Поне няколко дена след това ѝ се обаждайте или ѝ пишете имеѝл, за да разберете как се чувства. Може дори да я поканите да излезе с вас и приятелите ви – така ще покажете, че въпреки всичко ви харесва компанията ѝ. Трябва да внимавате обаче да не давате фалшиви поводи да си мисли, че искате отново да сте заедно.

Номер 4

Да скъсате с приятелката си не се случва за един ден. Понякога продължава повече, в зависимост от това как се държите в следващите няколко дни след раздялата. Ако наистина сте се интересували от момичето си, не се оставяйте да ви засича по барове с други мърдащи създания и в никакъв случай не си хващайте гадже веднага. Най-малкото, което може да направите в такъв момент, е да ѝ внушете, че не е толкова лесно заменима.

Номер 3

Едно от най-глупавите неща, които може да направите след раздялата, е да си поискате обратно всички вещи, останали при нея. Освен ако не сте оставили Мерцедеса си в гаража ѝ, мислим, че може да се примирите с липсата на няколко стари тениски и дискове. Не е във ваша полза да изглеждате като скъперник.

Номер 2

Ако наистина искате да стане ясно, че нейното добро състояние е ваш приоритет, обадете се на най-близките ѝ приятели няколко дена след раздялата ви с нея. Попитайте ги как я кара, но нека стане ясно, че не искате да си я върнете. В противен случаѝ ще ѝ предадат за обаждането ви и нещата може да се объркат, което не добре в този тежък за нея момент. Ако се държите като мъж, нейните приятелки няма да останат с впечатлението, че сте лузър.

Номер 1

Съгласни сме, че да ѝ кажете всичко, което чувствате и всички причини, поради които я оставяте, може да ви причини телесна повреда, но това е един от най-правилните начини да приключите взаимоотношенията си с даден човек. Подходете тактично, разбира се. Едно е да кажете, че вече не ви харесва, друго е да кажете, че е надебеляла. Да ѝ кажете истината има две положителни страни – едната е, че по този начин точно и ясно ѝ показвате какво е неѝното място в сърцето ви, а втората, че казвате истината, което тя заслужава. Ако пък истината не ѝ хареса, ще ви намрази и ще ви остави на мира и отново печелите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ