10 знака, че имате перфектното гадже

30.06.2014, 15:20

Гадже, та дрънка

   
 
10 знака, че имате перфектното гадже

Заедно сте от доста време. Разбирате се чудесно, даже понякога се улавяте, че мислите напълно еднакво. Все по-често си представяте важни житейски събития и вашата приятелка също присъства в представите ви. Ясно е, че много я обичате и за вас тя е перфектна. Но перфектна ли е реално или е такава само във вашите очи? Ето ви десет знака, че си имате страхотно гадже, за което всеки мъж ще ви завижда.

1. Независима е

Никой не започва връзка, за да се грижи за другия. Ако приятелката ви е имала тежък ден и вие сте ѝ опора, това е ок. Но ако животът ѝ не може да протича нормално, без да ви мрънка, съвсем скоро ще се осъзнаете и ще избягате. Независимостта е ключът към щастливата връзка, както за мъжа, така и за жената.

2. Интелигентна е

Ако сте с жена, която е на вашето интелектуално ниво (или по-високо), значи сте щастливец. Интелигентната жена винаги може да ви изненада и няма да си позволи да ви отегчава.

3. Сексуална е

Ако с жена ви си пасвате сексуално, това е огромен плюс.

4. Привлечен сте от нея

Да, звучи очевидно, нали, но е изключително важно. Ако половинката ви се поддържа не само за да ви харесва на вас, а и за да се чувства добре, то вие сте ударили джакпота. Когато сте с нея, трябва да се чувствате горд.

5. Уважава ви

Приятелката ви трябва да ви уважава, трябва да ви изслушва, дори и когато се карате. Свястната жена никога няма да ви изложи и да ви накара да се чувствате неудобно пред приятели и непознати.

6. Оставя ви да бъдете мъж

Бъдете особено нащрек, ако жената до вас се опитва да ви храни с хумус и авокадо и се мръщи, когато гледате мач и се оригвате. Ако една жена не разбира същността на мъжете, то тя ще има проблеми с тях. Както и те с нея.

7. Не мрънка без причина

Една жена трябва да знае, че постоянното мрънкане само изнервя хората и ако някой мъж им се върже, то той най-вероятно не е точно мъж.

8. Разбира се с приятелите и семейството ви

Перфектното гадже ще се разбира с всички важни за вас хора. И ще го прави не по задължение, а защото нещата ѝ се получават.

9. Обича ви

Ако сте открили жена, която ви обича такъв, какъвто сте, постарайте се да я задържите до себе си.

10. Кара ви да искате да сте още по-добър

Всеки мъж, който има до себе си умна и добра жена, сам иска да бъде по-умен и по-добър.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 01.07.2014 | 17:06
1 :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ