Съвети за дните, в които имате жена на гости

01.07.2014, 18:58

Абсолютно безценни!

   
 
Съвети за дните, в които имате жена на гости

Приятели, колко пъти се развива следният сценарий: запознавате се с някое момиче, излизате някъде да пийнете по нещо и нещата между вас изглеждат супер. Тя изглежда добре, смее се на тъпите ви шеги, изглежда заинтересована от работата ви и ви слуша как разпалено говорите за любимия си отбор и така нататък. Затова я каните на втора среща. Този път можете да излезете да хапнете някъде или на разходка в някой приятен парк. Каквото и да сте избрали, по някаква причина нещата отново са преминали добре и след още няколко срещи решавате да пренесете нещата на следващото ниво, затова я каните на вечеря в дома си.

Изглежда просто и сигурно си мислите "Ей сега я заковах вече!". Играете на свой терен и следователно би трябвало да имате домакинско предимство, нали така?

Грешно, пичове! Много грешно...

За жалост при свалките не важат същите правила като при футбола, а истината е, че като я каните в бърлогата си, се пускате на следобедна разходка из минно поле, а изходът от този лабиринт ще определи хода на връзката ви оттук нататък.

До края на този материал ще ви разкажем как да заобикаляте мините и да излезете безпроблемно от този лабиринт, защото подводните камъни са доста, а женските радари винаги усещат нередностите.

Стъпка 1: Подгответе терена

Когато каните момичето, което харесвате, в жилището си, това е повратна точка в отношенията ви. Казваме ви го от опит: Мъжете може и да сме си прасета и да не ни пречат няколко неизмити чинии или малко мръсотия, но за жените не е така. Нищо не убива женското либидо така, както мисълта, че може да хване хепатит само като гледа кочината ви, а какво остава да прекара някакво време там. Ако ще каните някого в бърлогата си, определено предварително трябва да направите тези неща:

  • Заличете всички следи от мръсни дрехи! Не ни интересува дали ще ги скатаете под леглото и ще ги мислите по-късно – трябва поне да създадете илюзията, че сте функциониращ възрастен, който пере дрехите си.

  • Оправете си леглото и се погрижете чаршафите да са чисти. Това ще влезе в употреба по-късно...

  • Изчистете цялата кухня и ако има някакви мръсни чинии наоколо, се отървете от тях.

  • Изчистете хола, избършете праха от рафтовете и минете с прахосмукачка.

И най-важното от всичко:

  • ИЗЧИСТЕТЕ И ДЕЗИНФЕКЦИРАЙТЕ БАНЯТА СИ! Премахнете всички петна, косми, следи и гадости, които могат да се съберат в банята ви. Ако има неприятна миризма, запалете ароматна свещ. Трябва да знаете, че когато имате момиче на гости, със сигурност по някое време ще попита за банята.

Сигурно звучи така, сякаш ви караме да направите нещо изключително трудно, но не е така. Все пак това са малко или много ежедневни неща и изпълнението им няма да ви отнеме повече от един час. Ако имате съквартиранти, намерете начин да се отървете от тях. Ако се налага, ги накарайте да стоят в стаите си на затворени врати, но не ви трябват наоколо.

Стъпка 2: Подгответе себе си

Да бъдем сериозни: Ако сте поканили момиче в дома си, сексът ще е наоколо! Очевидно, не е гарантиран, но има огромна възможност да се стигне до някакъв физически контакт, затова ви казахме да смените чаршафите си в стъпка 1.

При всички случаи се погрижете за външния си вид: вземете душ, облечете нещо чисто, готино и удобно. Задължително е да подкастрите и храсталака.

Стъпка 3: Подгответе менюто

Току-що ви казахме, че възможността да има секс е много голяма, така че имайте това предвид, когато пазарувате. Най-вероятно ще ви се иска да завиете по пътеката на червеното месо, но ние ви препоръчваме да не го правите. Ястията с червено месо са твърде тежки, за да ги сервирате на някого, който може да се съблече тази вечер.

Повярвайте ни, на никоя жена няма да ѝ бъде лесно да изпълнява еротични фантазии, ако се е натъпкала догоре с храна. Така че нашият съвет е да се придържате към нещо по-леко за основно ястие – пилешко месо, риба или нещо вегетарианско и салата отстрани. Не си губете времето да мислите и за трето ястие. Две са напълно достатъчни.

Изберете да сготвите нещо по-простичко. Не избирайте сложни рецепти с много съставки, за които дори не сте чували. Тя няма да се впечатли, ако стане ясно, че нямате представа какво готвите. Също така ще огладнее и ще се изнерви, ако ви отнеме повече от един час да приготвите това, което готвите. Така че се погрижете вечерята да е готова не по-късно от 30 минути след като тя пристигне.

Стъпка 4: Подгответе допълните неща

След като ви препоръчахме да изберете пиле или риба за основно ястие, ако не знаете, подобни ястия вървят много с бяло вино. Изберете "Pinot Grigio" или "Sauvignon blanc". Вземете две бутилки и ги сложете да се охлаждат. (Да, 2 бутилки, защото една бутилка вино е горе-долу по две чаши на човек, а ако някой от вас реши да си налее трета чаша?)

За предястие, когато тя дойде, предлагаме да изберете от магазина някакво хубаво сирене. Ако не знаете какво сирене да изберете, препоръчваме Бри. Мацките обожават сирене бри. Не сме сигурни кое в него го прави толкова вкусно, но определено универсалната истина е в него. Ето малко безспорни факти: слънцето изгрява, Земята се върти, а жените полудяват от малко сирене бри върху багета.

Ето това е, момчета! Само 4 лесни стъпки, които да направите, и мацката ще бъде ваша. Успех!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ