Скритата мощ на динята

03.08.2011, 11:31

   
 
Скритата мощ на динята

Знаехте ли, че днес е международният ден на динята, чието честване започва от американския щат Кентъки. Е, и ние не знаехме, но нашите любезни колеги от Sever.bg бяха така добри да ни информират. И то не само за празника, но и за един много основателен повод за неговото честване. А именно – скритата мощ на този така популярен, особено в рекламата на мастика, добре заоблен плод. Сигурно вече се размечтахте, нали? За диня на плажа – една, с която пиете мастика и към нея готина мадама с чифт "дини", която да ви прави живота още по-вкусен. Преди да се отдадете на това блаженство, вижте с какво динята може да ви бъде не само вкусна, но и много полезна.

Динята е естествен афродизиак. Тя разширява кръвоносните съдове и е пълна с нужните витамини, които да ви помогнат да сте истински звяр в леглото. Така че консумирайте я с мастика или без, както ви харесва и колкото ви се иска. Особено днес, когато има повод за празнуване.
И за да не си помислите, че американците са много напредничави като са започнали да празнуват международния ден на динята преди нас, трябва да ви кажем, че и в България този плод винаги е бил на почит, и ние също си имаме своите традиции в тази област. В шуменското село Салманово например ежегодно се провежда събор под наслов "Ден на динята", който се състои всяка последна неделя от месец август.

В случай, че не можете да посетите събора в Салманово, за да се заредите организма си с диня за цяла година напред, но все пак искате да повишите мъжката си мощ, то бързо започвайте да консумирате храни като банани, бадеми, яйца, авокадо, целина, смокини, шоколад. Осведомихме се, че и чесънът е много силен афродизиак, но горещо ви съветваме да не прибягвате до неговата употреба, защото колкото и да се повиши либидото ви от него, никоя жена в радиус от километър няма да има желание дори да се доближи до вас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ