Секс с нова партньорка?

13.03.2017, 14:15

Как да овладееш неловката ситуация?

   
 
Секс с нова партньорка?
Източник: art and delirium/facebook

Когато срещнеш нов обект на желанията си, често си представяш колко би бил хубав сексът между двама ви. Но истината е, че в реалността нещата са малко по-сложни и неловки. Избий си нереалистичните очаквания от главата, защото те само ще развалят впечатлението от първия ви път още повече. Не казваме, че ще е трагично, просто бъди реалист.

Дори и да се срамувате е много важно да проведете разговор, относно сексуалното си здраве и видовете контрацепция, която ще ползвате. Не е много секси, но пък ще ви предпази от съществени евентуални проблеми.

Не използвай стари трикове

Няма как да прочетеш мислите на мацката. Просто следи движенията и реакциите ѝ и постепенно ще се ориентираш в ситуацията.

Не се напрягай излишно

Знаем какво напрежение изпитват мъжете, когато трябва да си легнат с нова партньорка за първи път. Притесняваш се дали ще се представиш добре? Успокой се! Все пак сексът трябва да е приятно занимание нали?

1875442art and delirium/facebook

Ако случайно оплескаш нещата и се поставиш в неудобна ситуация не бързай да се впускаш в извинения и оправдания. Така само ще изглеждаш още по-несигурен пред нея. Надсмей се над ситуацията и ѝ кажи как нямаш търпение да го направите отново.

Най-важна е комуникацията.

Но не задавай непрекъснато въпроси по време на самия полов акт. След като приключите я попитай дали ѝ е харесало и какво би ѝ се искало да направиш другия. Разкрий и своите предпочитания пред нея. Това ще ви помогне да си прекарате още по-добре следващия път.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Фотограф прави невъзможното, за да създаде брилянтни портрети  20
Абсурдни лайфхакове за олигофрени
Кои филми ще бъдат номинирани за Оскар за 2018 година?
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!  2
Ето как щяха да изглеждат секс позите, ако правехме секс като животните
Фотографът на снимката от Windows XP засне 3 нови изображения за смартфони
Как изглеждат хората, когато гледат картина за 450,3 млн долара?
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta