Провокирай ме за секс!  14 Виж всички снимки

26.10.2011, 17:53

Fleurs du mal!

   
 

Agent Provocateur може да не ви е токова познат колкото Victoria's Secret, но сте на път да се запознаете. Ако Ангелите на Victoria's Secret представят визията на сладките секси момичета с омайващи погледи, чупки в кръста и заучени позьорски движения, които уж са естествени, то Agent Provocateur следват точно обратната философия. Името на компанията не е случайно и единственото, което правят откакто се появиха на бял свят, е да провокират.

Да, и те правят бельо, и те залагат на красиви манекенки, които да го представят, но те не са мили и невинни. Те са агентите на Provocateur и са диви, груби, първични и дяволски секси. Всичко в техните движения намеква за греховна, мръснишка страст, която може да разтопи лагерите на всеки мъж, независимо колко голям и стриктен джентълмен е той.

За да разберете нагледно за какво говорим, ще ви покажем новата реклама на скандалния майстор на бельо. Рекламата е режисирана от Джъстин Андерсън, който от дълго време работи за Armani, но не това ни интересуваше, когато гледахме видеото. Дръжте ръцете върху мишката и клавиатурата!

Свърши. Видеото. И, ако все още сте в състояние да мислите, един съвет - ако искате подобен екшън и във вашия хол, то отговорът е един - Agent Provocateur. Няма мацка, която да не оцени жеста (да се чете предложението), колкото мръснишки, неприличен и провокативен да е той.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ