Помощен наръчник за разбиране на жените

09.02.2015, 15:19

Защото не е лесно

   
 
Помощен наръчник за разбиране на жените

Ако има едно нещо, за което мъжете единодушно се съгласяват, то това е невъзможността да разберат жените. Както е казал великият Ал Бънди "Не се мъчете да разбирате жените. Те се разбират една друга и се мразят". Е, да в думите му има сериозна доза мъдрост, но трябва да признаем, че без жените сме загубени, така че трябва да положим все някакви усилия да намерим правилния ключ към общуването си с тях.

И друг път сме ви давали насоки за разбиране на жените, така че днес просто ще продължим темата с още няколко подсказки как да разгадавате дамското поведение правилно.

1. Не се изненадвайте, ако половинката ви каже, че иска да се разделите, защото не е готова да се обвърже сериозно, а след това преспи с един от приятелите ви. Тя просто е търсила завоалиран начин да ви каже, че иска да прави секс и с други мъже, не само с вас.

2. Когато една жена ви каже, че всичко е наред, значи, че нищо не е наред. А когато ви каже, че нищо не е наред, значи наистина нищо не е наред.

3. Когато една жена ти каже "Моля?", не го прави, защото не те е чула. Дава ти шанс да кажеш правилното нещо.

4. Когато една жена каже, че чувства някой мъж като неин брат, това не изключва възможността да иска да го изчука.

5. Ако половинката ви каже, че е готова до пет минутки, бъдете сигурни, че имате време да направите пътуване до Космоса и да си построите собствена Звезда на смъртта.

6. Ако една жена ви игнорира, има голяма вероятно да си пада по вас. Макар и да не е задължително.

7. Вечеряте навън. Идва време за десерта. Питате вашата половинка дали иска, но тя отказва категорично. Пригответе се да изяде минимум половината от вашия десерт. Такъв е животът.

8. Тя ще ви моли да си свалите и да гледате точно определен филм. Но най-вероятно ще заспи много преди финалните надписи. Не ѝ се сърдете.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ