Невероятни факти за списание Playboy, които не си чувал досега

13.09.2017, 18:45

Интересно!

   
 
Невероятни факти за списание Playboy, които не си чувал досега

Въпреки че сега в Интернет можете да намерите неограничен брой снимки на голи момичета от всички националности и епохи, списание Playboy все още е на пазара. За 65-годишната си история на неговите страници са се появявали най-популярните момичета на своето време - от Мерилин Монро до Памела Андерсън.

Тук пред вас разкриваме няколко любопитни факта за любимото ти списание.

Първоначално, създателят на Playboy работел като редактор е Esquire. Когато службата трябвало да се премести в Ню Йорк, той поискал 5 долара за транспорт, но му било отказано. Той напуснал и решил да създаде свое собствено списание.

1975894

Хю Хефнър от над 64 години е настоящият редактор на Playboy. Това е рекорд, записан в книгата на Гинес.

Хефнър е и много умен. Неговото IQ е 152. Сред нобеловите лауреати има деца, чието IQ е 150 и това се счита за много висок показател. Така че Хефнър може би дори е по-умен от някои учени.

Най-напред екипът искал да нарече списанието Stag party ("ергенско парти"), но в този момент на пазара вече имало списание на име Stag. Тогава променили променя името на "Playboy", както се казвал един автосервиз, в който работела майката на приятел на Хефнър. А известното лого под формата на зайче било нарисувано за половин час.

В първия брой Хефнър публикувал редки снимки на голата Мерилин Монро. Той ги търсил в продължение на дълго време и ги купил за 500 долара. Сега първият брой на списанието струва 4 хиляди долара и можете да го купите само от колекционери.

Да бъдеш "момиче на месеца" и " на годината" в Playboy не е толкова лесно. В договорите им съществуват редица условия, които гласят, че момичетата трябва да се държат по определен начин, да познават биографията на Хефнър и историята на списанието.

И, разбира се, в продължение на две години тя не може да се снима гола, освен за Playboy.

Известното облекло на зайчетата е първата униформа, регистрирана в Патентното ведомство на САЩ. Състои се от сатенен корсаж, заешки уши и заешка опашка.

1975893

На корицата на Playboy са се появявали само десетима мъже. Сред тях са актьорите Стив Мартин и Лесли Нилсен, както и настоящият американски президент Доналд Тръмп.

1975892

Памела Андерсън се появявана корицата на списанието най-много пъти от всички останали момичета - цели 14 пъти. Управителят на Playboy я забелязал на футболен мач във Ванкувър, където те промотирала бира.

1975895

 

На страниците на Playboy няма само голи, красиви момичета, но и сериозни интервюта и истории. В него са публикувани интервюта с Набоков, Мартин Лутър Кинг и Стив Джобс. В Playboy също се появява новелата "451 градуса по Фаренхайт" от Рей Бредбъри.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Чернобил днес! 13 свежи миришещи на радиация снимки!  11
Ето с какво се занимават японските фенове след мач!
Много странни неща, които можеш да видиш само на летището  20
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Най-добрите смешки, посветени на Големия софийски потоп!
Какво не ядат служителите на McDonald's от менюто на McDonald's  2
5 общо споделени, но грешни, вярвания...
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta