Най-трудните неща, които мъжете трябва да правят

Ето защо е трудно да си мъж

   
 
Най-трудните неща, които мъжете трябва да правят

В живота на мъжа съществуват трудности, с които трябва героично да се бори и стоически да издържи на натиска на клетата му съдба. Жените си мислят, че на мъжете им е лесно, щом не трябва да раждат и да търпят менструални, родилни и козметични болки. Да, ама са се объркали. Може и да няма тревоги от подобен тип, но силният пол преминава през други препятствия, не по-малко трудни за преодоляване. В този материал ще ви покажем защо на мъжете не им е лесно да оцеляват и защо жените са по-облагодетелствани в много отношения.

Представяме ви най-трудните неща, които мъжете трябва да правят.

1. Да свалят момичета

Всички класации и статии на тема "сваляне" са посветени на това да дават съвети на мъжете относно момичетата. Трябвало да сме готини, отпуснати, оригинални, да не сме нахални, да предприемаме първи крачката към разговора, да сме тактични и да сме какви ли не. Е, кажете това не е ли твърде голяма отговорност? А какво правят момичетата? Стоят си спокойно с голямата скала и само оценяват, докато мъжете се чудят как да им се харесат. Елате да ни посваляте малко и вие, де.

2. Да се представят на ниво през първата нощ заедно

Да кажем, че в крайна сметка сме успели да си намерим момиче. Ами, нали после трябва да правим секс? Е, това е супер де, ама тук отново се проявява женската природна неактивност и отново нищо не зависи от тях. Те просто си стоят, оставяйки всичко в напрегнатите мъжки ръце и достойнство, а като всичко свърши за 2 минути остават разочаровани... Ами малко пък проявете разбиране, може отдавна да сме без гадже.

3. Последствията от женския цикъл

И кой отново обира пешкира? Мъжете. Това е един период в месеца, в който женската чувствителност и гняв преобладава в отношенията с мъжа. Дори сме чували, че има случаи, в които и на мъжете им идвало в този период. Идвало им до гуша! Последствията от женския период са едно от най-зловещите и труднопреодолими неща, през които мъжете трябва да минават. Защо обаче го отнасяме ние, а не приятелките им? Защото са се наговорили.

4. Да си махат космите в носа

Досадно е. Жените дали го правят? Те обаче са свикнали да си махат косми отвсякъде, а ние не. Мъжете са направени космати, но пък ако им стърчат косми от носа, жените няма да ги поглеждат. Ето защо за пореден път трябва да се жертваме заради тях.

5. Да си махат космите като цяло

Не че казваме, че не трябва! Да се поддържа е едно от най-важните неща за мъжа, но няма да намерите мъж, който да обича да го прави. Жените ще кажат, че и те също всекидневно трябва да се справят с окосмяването. Да, ама те имате 5 косъма, а ние...

6. Любовната игра

Не може да се мине без любовна игра преди секс и не казваме, че мъжете не я обичат. Не че сме подстрекатели, обаче тук отново жената е тази, която трябва да бъде предразположена – мъжът е готов по всяко време за действие. Друг проблем в тази област е, когато се окаже, че единственият, който си играе любовно е мъжът, а жената по познатия начин просто се наслаждава на вниманието.

7. Да пикае сутрин

Тук споровете са излишни и единодушно трябва да се съгласим, че да пикае сутрин е най-трудното нещо за мъжа. Не за друго, а заради сутрешната ерекция – нещо, което жените нямат. Всъщност това не се отнася само за този период на деня, а за всеки път, когато мъжете имат злочестата съдба да им се допикае, докато са възбудени. Не пожелаваме на представителите на женския пол да им се налага да се чекнат по този начин над тоалетната чиния.

8. Посещение при уролог

Все някога на мъжете им се налага да свалят гащи пред лекаря и да му покажат какво ги притеснява. Само представителите на мъжкия пол могат да разберат и съпреживеят страха от това друг мъж да оглежда мъжкото им достойнство. А жените? Отново само гледат сеир – нали на тях не им се налага да ходят на уролог..

9. Да успокояват гаджето

Нямаме нищо против това, все пак кой обича да гледа приятелката си тъжна? Е, не е от най-приятните занимания, тъй като склонността към драма у женския пол е на космическо ниво, но пък, ако знаем, че те биха направили същото за нас, нещата се изравняват. Какъв е шокът обаче когато ние сме тези, които имат нужда от внимание или утеха, а чуем безкомпромисното: "Дръж се като мъж!"?

10. Да обикалят по магазини

Това е един от факторите, които правят мъжа добро гадже и нещото, което той най-много мрази. Тук въпросът "Защо обикаляш с мен, а не с приятелките си?" няма смисъл да бъде задаван, защото единственото, до което ще доведе, е скандал.

Ако мислите, че това не е заговор срещу мъжете, оставете коментар с кратък текст "НЕ Е".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ