Наистина ли размерът на пениса зависи от расата?

09.10.2018, 15:00

Дойде време да получиш отговор на този въпрос...

   
 
Наистина ли размерът на пениса зависи от расата?

Мъжете задават въпроси за пенисите още откакто пенисът се е появил на планетата за първи път. И въпросите са предимно такива: "Абе, не е ли много малък?"; "Сигурно не се обажда, защото ми е малък?"; "Наистина ли пък ми е толкова малък?". Абе, общо взето мъжете много се вълнуват от размера на пениса, независимо, че средният размер далеч не е титаничен (12-13 сантиметра).

Един от най-популярните митове, свързани с размера на пениса е връзката му с расовата принадлежност. Например хората с "афро" пред името имат по-големи размери, от европеидната и азиатската раса.

Изследване, което е проведено през 2013 година (да, това е преди половин десетилетие) и публикувано в списани "Личност и личностни особености" се позовава на данни от 113 страни. "Афро" представителите средно разполагат с 16,07 см, европейците – 14,05 см, а азиатците с 10,95 см.

Изследването има обаче една грешна особеност – мъжете сами посочвали размерите на пенисите си. Няма как да вярваме напълно на подобно изследване.

За това сме склонни да вярваме на изследване, което е публикувано в научното издание "Международно списание за изследване на импотентността". Работата е там, че изследването се провежда в Бразилия с 627 мъже на възраст от 18 до 96 години. Пенисите се измерват от лекари и всички участници са разделени неполиткоректно на "черни" и "бели". Резултатите "черните мъже" са средно с 16,5 см, а "белите" – 15,6.

Както виждаш пак ни водят, ама разликата е доста по-малка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

23 начина да направиш живота по-лесен: лекарство против лошия късмет
За какво са червените линии на километража?!
Ето какво хапват руснаците в офисите!  17
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Образцов дом: интериор от СССР  19
Идиот на седмицата: да минеш с 12-тонен автобус през мост с ограничение за 10 тона
Каналът Adult Swim пусна още един скандален и странен епизод
Ягуар Vs Кайман
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta