Наистина ли размерът на пениса зависи от расата?

10.05.2018, 19:00

Дойде време да получиш отговор на този въпрос...

   
 
Наистина ли размерът на пениса зависи от расата?

Мъжете задават въпроси за пенисите още откакто пенисът се е появил на планетата за първи път. И въпросите са предимно такива: "Абе, не е ли много малък?"; "Сигурно не се обажда, защото ми е малък?"; "Наистина ли пък ми е толкова малък?". Абе, общо взето мъжете много се вълнуват от размера на пениса, независимо, че средният размер далеч не е титаничен (12-13 сантиметра).

Един от най-популярните митове, свързани с размера на пениса е връзката му с расовата принадлежност. Например хората с "афро" пред името имат по-големи размери, от европеидната и азиатската раса.

Изследване, което е проведено през 2013 година (да, това е преди половин десетилетие) и публикувано в списани "Личност и личностни особености" се позовава на данни от 113 страни. "Афро" представителите средно разполагат с 16,07 см, европейците – 14,05 см, а азиатците с 10,95 см.

Изследването има обаче една грешна особеност – мъжете сами посочвали размерите на пенисите си. Няма как да вярваме напълно на подобно изследване.

За това сме склонни да вярваме на изследване, което е публикувано в научното издание "Международно списание за изследване на импотентността". Работата е там, че изследването се провежда в Бразилия с 627 мъже на възраст от 18 до 96 години. Пенисите се измерват от лекари и всички участници са разделени неполиткоректно на "черни" и "бели". Резултатите "черните мъже" са средно с 16,5 см, а "белите" – 15,6.

Както виждаш пак ни водят, ама разликата е доста по-малка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Дори да изглежда така, Mercedes 300S струва един милион долара!
Когато инженерната мислъл ти извира от ушите!  17
Мъдри цитати за живота от един 80-годишен мъж
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-смешните картинки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!
Камери за наблюдение заснемат смъртоносна засада
Полицейското минало на Кърт Кобейн
5 начина да се забавлявате на макс това лято без да загърбвате здравия разум
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta