Коя е кодовата дума на Доналд Тръмп, ако му се прави секс в Белия дом?

08.06.2018, 20:00

Има такава. Все пак трябва да предупреди службите да не гледат

   
 
Коя е кодовата дума на Доналд Тръмп, ако му се прави секс в Белия дом?

Ключовете за Белия дом вече са в джобчето на новия американски президент Доналд Тръмп и той ще трябва да свикне на живота в новия си дом. Естествено, част от този живот е непрекъснатата закрила на президентската служба за охрана - "Сикрет сървиз". От това следва, че моментите за уединение, в които Тръмп няма да бъде наблюдаван от службите ще бъдат малко.

Но въпреки 70-те му години и факта, че първата дама Мелания Тръмп няма да се премести при него, а ще прекарва повече време в Ню Йорк, за да се грижи за образованието на най-малкия им син, Доналд също е човек и е възможно да му се прииска да изпълни съпружеския си дълг при някоя от визитите на съпругата му в Белия дом. Каква е процедурата тогава? 

За да бъдат оставени на спокойствие от тайните служби в такъв момент, президентът ще трябва да изговори някои тайни думи. Цялата кодова реплика е: "Ренегад (Доналд) и Ренесанс (Мелания) ще обсъждат Босненския въпрос". Ако пък наистина на Тръмп му се наложи да говори с някого за проблемите в Босна, репликата тогава трябва да бъде "ще разглеждат Босненския въпрос".

Според Huffington Post тези процедури са въведени от бившия президент Барак Обама. Той е бил първият президент от много време, който е държал да има възможност да прави секс в Белия дом - място, където по принцип това не е било практика. Не е ясно какво са правили предишните президенти, когато са имали нужда от креватни забавления, но то не се е случвало там. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

10 примера за алтернативното използване на дрелката
9 невероятни снимки от Калифорния през 70-те: младост, суша и скейборд
7 много хитри начина да скриеш парите!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Нови 40 полезни лайфхака за всеки ден!
Неща, които никога не трябва да прави истинският мъж!
30 необичайни лайфхака, които ще променят живота ти!
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta