Какво ново научихме за секса през 2015 година

07.01.2016, 15:01

Защото сме ученолюбиви

   
 
Какво ново научихме за секса през 2015 година

Никой не се е родил научен, особено по сексуалните теми. Разбира се, практиката е от изключително значение, но понякога е нужна и доза теория, която да пооплътни нещата. Днес ще направим точно това - ще ви запознаем с новите знания за секса, които придобихме през 2015 г., благодарение на учените.

1. За жените идеалният размер на пениса е около 16 см. дължина.

2. Мъжете всъщност са привлечени повече към извивката от дупето към гърба на жената, а не толкова към размера на самото дупе.

3. Одобреното лекарство Addyi, което се смята за женският еквивалент на Viagra, се провали тотално, защото е с прекалено много странични действия.

4. Вероятността хората в моногамна връзка да се заразят с болест, предавана по полов път, е същата като тази при хората в отворена или полигамна връзка. Причината е, че 1 от 4 души изневерява, а неверниците по-рядко използват предпазни средства по време на секс. Хората, които имат отворени връзки, са по-склонни да практикуват безопасен секс.

5. Учени, изследвали 168 различни култури по целия свят, са открили, че в половината романтичните целувки отсъстват.

6. Пристрастяването към порното не е същото като това към дрогата и хазарта. Затова и специалистите смятат, че тези проблеми трябва да се лекуват по различен начин.

7. Въпреки че ни се струват твърде разюздани, днешните младежи между 18 и 25 години всъщност правят по-малко секс от предишните поколения.

8. Жените, които се изпразват при оргазъм, всъщност неволно уринират.

9. Американците имат изключителен страх от заболяванията, предавани по полов път, и смятат, че рискът да умрат от един сексуален акт без презерватив е 17 пъти по-голям от шанса да умрат в автомобилна катастрофа. Всъщност реалността е точно обратната - 20 пъти е по-вероятно да умрете в пътен инцидент, отколкото от един секс без предпазни средства.

10. Повечето жени или са бисексуални, или са хомосексуални, но никога не са само хетеросексуални.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ