Какво е усещането да правиш тройка?

10.01.2018, 13:30

Хората споделят специално за вас

   
 
Какво е усещането да правиш тройка?
Източник: Thought Catalog

Тройката е една от най-разпространените сексуални фантазии. Почти на всеки от нас му се искало да пробра, а някои късметлии дори могат да се похвалят, че вече са осъществили тази си фантазия. Но какво е наистина усещането да правиш тройка?

Тези хора ще ни разкажат!

Кайла, 38 години

"Заедно с партньора ми прекарахме известно време с приятелка, която дойде в Канада. Мина цял един ден в в разговори и се смях. Говорихме толкова до късно през нощта, че решихме тя да остане у нас, вместо да я закарвам обратно в хотелската ѝ стая. Събрахме се за групова прегръдка и тя започна да ми почесва по врата. И явно това ми беше нужно, за да се разгорещя. Изведнъж се докосвахме и целувахме навсякъде. Партньорът ми беше доволен от гледката и в един момент отчаяно поисках да ги видя заедно. Поканих го, с нейно съгласие и всичко започна. През цялото време бях изпълнена от позитивни емоции, никога не бях изпитвала подобно удоволствие с партньора си. Никога не съм го обичала повече, отколкото в този момент.

След като всичко свърши, тя се върна вкъщи и започна много да ни липсва. Не се чувствах излишна, защото знаех, че се чувствам добре с това, което направиха те заедно (без мен), а и между нас нямаше никакви тайни. Тогава научихме, че можем да си позволим подобни отношения и да включваме други хора. Щастливи сме, че нашата тройка завърши толкова добре, че все още сме приятели с този човек и дори планираме следващия път."

Ерин, 34 години

"Докато живеех в Сан Франциско, бях поканена на частно парти в Напа с куп прекрасни дами и няколко двойки в едно пищно имение на лозята. Вечеряхме, пихме много вино и започнахме да играем глупави игри. Една двойка ме покани в спалнята си, но досега не бях правила тройки през живота си. Но същевременно бях доста любопитна, а и жената ми хареса. Мъжът обаче не ми допадна и честно казано не исках да правя секс с него, затова поставих ясно граници. Не исках да ме целува или да правя секс с него, но той е добре дошъл да ме докосне и да ме задоволи. Той прояви изключително уважение. След като с приятелката му приключихме, легнахме и заспахме.

На другата сутрин отново се разгорещихме, а после внезапно едно от другите момичета влезе в стаята ни и се присъедини към нас. Всичко беше толкова сюрреалистично."

Бритни, 27 години

"Когато бях в гимназията, с гаджето ми, което е момиче се напушихме много. Тогава няхме и с едно момче, което е неи познат. Не мога дори да си спомня как точно се случи, но изведнъж тя започна да го задоволява орално, а аз се целувах се него. Спомням си,ч е процесът продължи доста време, около 40 минути, а дори нямаше сексАз съм 100% лесбийка, така че дори не съм сигурна защо това изобщо ни се е сторило като добра идея по онова време. Никога не сме говорили за това отново, а аз продължих да ходя със същото момиче за известно време, но в крайна сметка се разделихме."

2020904

Джейк, 44 години

"Случи се преди няколко години с приятел, когото познавах от известно време. Не бяхме особено близки, но винаги сме имали топли отношения един към друг. Оказа се, че той и неговата годеница искат да експериментират в леглото. Мога да кажа, че това беше наистина приятелско преживяване. Още в началото я оставихме тя да насочи темпото и действията.

За мен това беше абсолютно невероятно преживяване - забавно, топло и с лекота, с невероятни страстни чувства, но се случи само веднъж. В този период те бяха заедно поне от 5, ако не и повече години. От време навреме поддържахме контакт като си изпращахме съобщения."

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Може ли да караш болид от F1 по улицата?
8 странни снимки на богати съвременни румънски вещици
Мъже, които могат да съблазнят дори твоето момиче  20
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
8 странни снимки на богати съвременни румънски вещици
30 прости гениални лайфхака за всеки ден!
Ето какво се случва, когато сте твърде шумни по време на секс и малката ви сестра ви чуе
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta