Искате да станете женкар? 4 лесни начина

03.02.2016, 14:00

Тайните на привличането от психоложката Анастасия Баскакова

   
 
Искате да станете женкар? 4 лесни начина

Ако искате да привлечете вниманието на конкретна група женски, но нещо ви куца, ще ви кажем, че жените, макар и сложни същества, не се впечатляват чак толкова трудно. Според психоложката от московския гещалтпсихологичен институт Анастасия Баскакова: "Често човек се стреми да стане като всички останали и да приеме тяхното мнение за нещата, защото се страхува да не бъде отхвърлен - това изобщо не допада на жените", ето какво още ни казва.

1. Съвет

Въвлечете жените във вашата игра. Трябва да направите едно и също впечатление на групата, за да започнат да говорят за вас. Започнете в една или друга ситуация да ги подпитвате: "Даринче, ти как мислиш, тъпо ли е да се подаряват бели цветя на брюнетка?", "Мими, според теб може ли да се води жена на премиера на Ларс фон Триер?". Когато се срещнат помежду си, те няма да пропуснат да ви изкоментират и обсъдят, а това вече е успех.

2. Небрежен

Примерно веднъж седмично се появявайте с една и съща тениска, риза и т.н. Когато някой го забележи, кажете, че не сте успели да се приберете вкъщи. Ако носите свежи тениски с интересни щампи, няма как да не ви забележат. Ако все пак никой не ви обърне внимание, леко намекнете, че не сте се прибирали, но трябва да бъде съвсем естествено.

3. Скромност

"Ако заливате жените с разкази за безкрайните си подвизи, ефектът ще е напълно противоположен", предупреждава психоложката. Дръжте се скромно, но със стил. Отказвайте да обсъждате отношенията си с жените, но се разбирайте по телефона с някого - не давайте повод да се разбира, дори да е с приятел.

4. Политика в социалните мрежи

Благодарение на социалните мрежи на мъжете им се отвориха парашутите там, където преди не се получаваше. Разбира се, на тези, които знаят как да ги ползват.

Късно вечер изпратете на няколко момичета (КОИТО НЕ СЕ ПОЗНАВАТ ПОМЕЖДУ СИ) съобщения, като: "След малко идвам", "Какво вино искаше да взема?", "Тръгвам", а след малко изпратете: "Извинявай, това не е за теб". Така ще създадете първо чувството, че имате интересен живот, а после тя ще се замисли "Защо пък не е за мен?!". След време животът ви наистина ще стане интересен.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ