Езикът на тялото – какво ви казва тя

26.12.2011, 11:11

   
 
Езикът на тялото – какво ви казва тя

Преди известно време обърнахме внимание на езика на тялото на мъжете и по-точно къде грешим, когато общуваме с една жена. После видяхме някои от вашите коментари, свързани с интереса ви как да четете по езика на тялото на жените. Веднага направихме нашето бързо проучване и сме готови с резултатите. Някои от фактите за езика на тялото на жените и какво означават техните знаци прочетохме в wikiHow, други са плод на нашия къде горчив, къде добър опит.

Наблюдавайте пръстите ѝ

Ако прокарва пръсти през косата си (това е много популярно схващане), значи иска да привлече вниманието ви. Важно е и как точно докосва косата си. Ако го прави бавно, значи сте попаднали на истински експерт по "изкуството на любовта", но да знаете, че тази мадама е хитра. Бързите и нервни движения са показател за нейното нетърпение или притеснение.

Ако тя прокарва пръсти по ръба на чашата, според фройдистката психология, жената ви прави сексуален намек. Тази теория се потвърждава и от самите жени, които признават, че преднамерено галят чашата, за да привлекат вниманието на мъжа. Елегантното, галещо движение на пръстите им е показател за себеконтрол и очакване, затова не се колебайте да седнете до нея при този знак. Ако барабани с пръсти или с нокти по чашата, тя най-вероятно е нетърпелива или нервна, така че по-добре си "обирайте крушите" и се спасявайте.

Физически контакт

Почти винаги фактът, че тя ви докосва, е добър знак. Освен когато докосването е шамар или юмрук в лицето ви, когато тя без допълнителни знаци ви казва да се разкарате.

Но когато тя леко докосва ръката ви, докато се смее (дано вие да сте я разсмели) или по какъвто и да е начин търси физически контакт с вас, нещата са ясни – тя има интерес.

Ръцете 

Ако подпре брадичката си или слепоочието си с ръка, то най-вероятно е замислена. Но не винаги мисли за това колко добре изглеждате. Обикновено, когато жените добият това изражение, те се опитват наум да си отговорят на въпроса "Този дали ме заслужава?". Вие, разбира се, знаете отговора, но на нея ѝ трябва време да го разбере.

Ако тя скръсти ръце, може би е раздразнена или се опитва да скрие нещо (ако се притеснява от теглото си, най-вероятно – корема).

Ако тя се взира в ръцете си дълго време, може да е знак, че ви харесва, но ѝ е нервно и затова не ви поглежда в очите. Случва се, когато жената е доста срамежлива, има все още и такива жени.

Устните 

Когато една жена навлажнява устните си твърде често или е по навик, или за да привлече вниманието ви към устните си и по-скоро да я целунете. Направо си флиртува с вас.

Когато хапе устни, може да е знак за нервност, най-вероятно причинена от факта, че я зяпате твърде усилено. Този знак обаче също може да се приеме като начин да флиртува с вас.

Очите

Според някои версии бързото примигване на жените, познато като пърхане с мигли, се прилага от тях, когато искат да завладеят един мъж. Понякога това са напълно еманципирани жени, които искат да поемат инициативата и да контролират нещата. Но това движение е присъщо и на някои лигли, които искат да си играят с вас. Така че тук доста се объркахме какво да мислим, когато тя примигва ли примигва.

Ако тя ви гледа в очите, не се съмнявайте, че пред вас стои силна жена, която познава себе си и знае докъде иска да стигне с вас. От достоверни източници научихме, че някои жени наистина вярват, че могат да говорят с поглед. И когато се взират във вашите очи, най-вероятно ви казват някакви неща наум, а се надяват вие да ги разберете. Ако не сте ясновидец, не знаем как ще се оправите. Просто и вие я гледайте в очите, пък тя може и да проговори най-накрая.

Краката

Спецовете по езика на тялото са единодушни, че когато една жена често кръстосва крака, това е типичен сексуален намек. Най-красноречивият знак, че е отворена към вас обаче е, когато тя разтвори крака без да го съзнава (или точно защото го съзнава, го прави). Логично, когато е стиснала колене до болка един в друг, означава, че няма скоро да даде пропуск за пещерата.

Стъпалата

Ако стъпалата ѝ сочат към вас, означава, че я интересувате. Ние не сме напълно убедени, че е така, защото никога не сме се взирали в стъпалата на мадамите. Все пак има къде-къде по-интересни и богати части от телата им, които искаме да разглеждаме. И всички са на север от стъпалата им.

Не знаем дали сме ви помогнали с разчитането на тези знаци. Обаче сме убедени, че когато една жена ви се обади по телефона, покани ви на среща или направо се появи на вратата ви по шлифер, а отдолу по еротично бельо (или без, както по филмите) и ви тръшне на леглото, то мачът наистина може да почака.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 07.01.2012 | 11:37
1 свежа статийка,има бая истини
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ