Полезен ли е аналният секс?

19.01.2017, 11:15

Отговаря сексологът Александър Полев

   
 
Полезен ли е аналният секс?

Идиотите се допитват до Кобилкина, жените до женски форуми, а ние решихме да намерим истински сексолог, за да ни изясни всичко и да каже край на митовете. Та, ето, даваме думата на доктор Полев:

1. С аналния секс ситуацията е същата като с витамините или членуването в националистически партии – не може да се каже, че за всеки е полезно. Има жени, на които им е нужен анален секс, защото поради определени травми не чувстват нищи вагинално. Има и такива, които психически са по-освободени и наистина изпитват екстаз от аналния секс.

2. Аналният секс е по полезен от вагиналния – що се отнася до кръвообращението. По силните спазми раздвижват кръвта във всички области на таза, който изобщо е проблемен при всеки човек. Много органи, малко кръв – маса проблеми.

3. По време на аналния секс не се отделя окситоцин, който ни кара да чувстваме нежност към партньора. Сигурен съм, че ако нямаше вагинален секс, половината от постоянните двойки биха се разделили.

4. Психологията на мъжа е такава, че той иска жената да е изцяло негова. Когато изпълняват желанията си, това усилва привързаността на мъжа и жената. В нашите среди битува мнението, че двойка, която прави хубав вагинален и анален секс – разкрепостена е по всякакъв начин в секса, е на практика неразбиваема.

5. При мъжете има известна опастност – в дебелото черво има много бактерии. При жените е сведена почти до нула – няма доказателства, че аналния секс води до каквито и да било заболявания на ректума. Разбира се, тук говорим за здрави хора.

1841329

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ