Пет съвета за успешна първа среща

   
 
Пет съвета за успешна първа среща

Както може би знаете, привличането на вниманието е една от най-важните части за това да имате успех с жените. Много е важно какво първо впечатление ще направите. То прави разликата между самотника, който гледа телевизия у дома и пича, чийто телефонен указател е пълен с номера на мацки.

Голяма част от тайната на един флирт се крие в това да не се държите така както се държите обикновено. Имайки това наум, погледнете тези пет съвета-трепач за това как да не прогоните момичето, което ви е хванало окото.

Липса на самоувереност

Увереността е едно от най-важните неща. Тя е причината готината мацка да е с грозника на съседната маса. Вие също трябва да се възползвате от това. Ако ви липсва самоувереност започнете да се правите на спокоен и уверен и накрая ще станете такъв. Една многократно повторена лъжа накрая става истина. Може да звучи като глупаво клише, но всъщност работи. Просто поемете инициативата, водете срещата, никога не се колебайте и най-важното никога, ама никога не казвайте, че сте направили нещо не както трябва. Дори и тя да не е съгласна с някои от решенията ви, ще ги приеме, защото ще и вдъхнете респект.

Лъжи

Не става дума изобщо да не преувеличавате. Да поразкрасите малко нещата е нормално, пък и жените очакват това. Да дрънкате откровени врели-некипели обаче е друго нещо. Дори и да набутате момичето там където искате за вечерта, няма да можете да я видите никога повече. Не само това – вие не искате никога повече да я срещате дори случайно, защото няма начин да си спомните за какъв точно зелен хайвер я бяхте пращали цяла вечер и версията ви няма да издържи. Тя обаче ще си спомня, ще усети, на къде отиват нещата и ще ви направи на две стотинки. А това за вас да тръгне мълва, че сте лъжец, е все едно да си нахлузите доброволно целомъдрен бандаж до живот.

Пикантни истории

Да, историята за това как се наковахте миналата седмица, как откраднахте саксиите от входа и за капак заспахте в асансьора е много забавна, но не е за пред жени на първа среща. Разправяйте подобни неща на приятелите си, на бившото си гадже, ако щете, но не и на момичето, което сваляте. Тя няма да си падне по тези простотии, бъдете сигурни в това. Не искате тя да придобие грешната представа, че сте любител на чашката с тежко пиянство, ако пък случайно сте такъв, не е във ваш интерес тя да го разбира рано.

Истории за бившата

Независимо от обстоятелствата никога не обсъждайте бившата. Това е златно правило. Никога не отравяйте и не глозгайте кокалите ѝ на първа среща. Да говорите за старо гадже е същото като да споделяте колко неприятен херпес ви е излязъл "там долу" – и двата случая момичето ще избяга с писъци в обратната посока. Това са две неща за чието съществуване дори не се споменава и точка. Ако все пак не можете да се удържите, говорете за бившата като за херпес – без никакви емоции и съжаление, че вече го няма. Никоя жена не иска мъж, които не е превъзмогнал предишна връзка.

Не се лепвайте

Когато сваляте жена в нощно заведение например, не е добре да се залепяте като гербова марка за нея. Свалката трябва да е на принципа на играта и да е забавна. Когато флиртувате, бъдете закачливи и забавени, все пак не сте тръгнали при зъболекаря заедно и трябва да става купон. Точно когато разговорът достигне пика си обаче, се оттеглете за малко. Не се притеснявайте, тя много добре знае, че сте наблизо и няма да ви забрави толкова бързо. В идеалната ситуация тя ще ви потърси и тогава работата е опечена, можете спокойно да вадите тежката артилерия и всякакви други неща, което имате за вадене. Ако пък го играе недостъпна, не се потете прекалено. Възможно е дамата просто да не се интересува от вас и вие почти нищо не можете да направите по въпроса. Възможно е обаче просто да изчаква малко, през това време вие идете някъде – при приятелите си или на бара за едно питие. Важното е да не я държите през цялото време за фустата на полата. Жените обичат да се чувстват свободни и ако през цялото време се държите така сякаш само да се обърнете и тя ще си тръгне с друг, е много вероятно да се случи точно това.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 21.01.2012 | 20:21
2 Бъдете себе си и не преигравайте
от Не е посочен | 02.01.2012 | 14:24
1 Пичове, много ви се моля не използвайте такива заглавия друг път. Те са в стил Космополитан (бляк) и са насочени към женската аудитория. Другият вариант е просто да сте решили да си смените целевата група без да съм разбрал?!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ